Головна Новини Суспільство Війна з Росією Президент Польщі висловився щодо територіальних поступок у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент Польщі висловився щодо територіальних поступок у війні

Анджей Дуда на третьому Міжнародному саміті Кримської платформи розповів, що повинна зробити Москва для завершення війни.

23 серпня 2023, 17:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Польщі Анджей Дуда вважає, що не може бути жодних територіальних поступок з боку України, а Москва має повернути усі захоплені території. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Укрінформ".

Президент Польщі висловився щодо територіальних поступок у війні

Президент Польщі Анджей Дуда. Фото з відкритих джерел

Анджей Дуда приєднався через онлайн-зв’язок до третього Міжнародного саміту Кримської платформи, де розповів про глобальну архітектуру безпеки, зокрема це стосувалось і окупованого Криму. За словами польського президента союзники мають досягати усі цілі спільно з Україною, зокрема це стосується деокупації українських територій включно з Кримським півостровом, який був незаконно анексований Росією.

"Ми повинні зробити все від нас залежне, щоб Крим знову став частиною України. Не може бути жодних поступок Росії у цих питаннях. Москва повинна повернути всі захоплені території, а також відчути наслідки своїх дій", — сказав президент Польщі Анджей Дуда.

Дуда також додав, що не слід забувати, що у війні, яку розпочала Російська Федерація, стоять на кону основи вільного світу, які мають базуватись на територіальній цілісності, міжнародному законодавстві, правах та свободі націй самостійно обирати майбутнє.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що речниця міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова пригрозила українцям життя за сценарієм Гаїті.

Також "Коментарі" писали про Головне управління розвідки України, де розповіли про гарячкові рішення Росії щодо Кримського мосту. Росіяни почали затоплювати пороми, аби українські морські дрони не змогли атакувати міст.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини