Головна Новини Суспільство Війна з Росією Президент Польщі назвав єдину умову, за якої Путін може виграти війну
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент Польщі назвав єдину умову, за якої Путін може виграти війну

Анджей Дуда запевняє, що єдиний шанс Путіна на перемогу, це повільна військова допомога Заходу для України.

12 лютого 2023, 12:20 comments1249
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Польщі Анджей Дуда закликає посилити передачу військової техніки до України, інакше російський диктатор Володимир Путін може здобути перемогу. Про це повідомляє портал "Коментарі"  з посиланням на французьке видання Le Figaro.

Президент Польщі назвав єдину умову, за якої Путін може виграти війну

Президент Польщі Анджей Дуда. Фото з відкритих джерел

Польський президент дав інтерв’ю французькому виданню Le Figaro, де розповів про війну в Україні. Під час розмови Дуда, згадав, що за кілька годин до російського вторгнення, адже 23 лютого зустрічався в Києві з Володимиром Зеленським. Як запевняє Анджей Дуда, тоді Польща запевнила президента України у військовій підтримці. Окрім того, польський лідер зазначив, що президент України знав про вторгнення.

"Президент Зеленський також знав про те, що буде напад", — говорить Дуда і наголошує, що президент України запевнив, що українці чинитимуть опір та не будуть здаватись.

Польський президент зазначив, що Путін переможе тільки тоді, якщо союзники України не наддадуть достатньо військового допомоги.

"Росія може перемогти Україну, якщо вона не отримає термінової допомоги від Заходу", — вважає Анджей Дуда та додає, "якщо ми не відправимо військову техніку до України найближчими тижнями, Путін може перемогти. І ми не знаємо, де він зупиниться".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ставлення поляків до українців почало змінюватись у гірший бік за останні шість місяців. В основному це стосується українських біженців, тоді як населення Польщі в цілому підтримує військову допомогу для України.

Також "Коментарі" писали американського генерала, який розповів про рецепт швидкої перемоги для України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини