Головна Новини Суспільство Війна з Росією Прем'єр Нідерландів розповів про паніку Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Прем'єр Нідерландів розповів про паніку Путіна

Марк Рютте прокоментував заяви Путіна про нібито готовність Росії до мирних переговорів щодо закінчення війни в Україні.

16 червня 2024, 10:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте розповів, що останні заяви про нібито готовність російського диктатора Володимира Путіна піти на мирні переговори свідчать про його паніку. Рютте вважає "гарними новинами" такі слова Путіна.

Прем'єр Нідерландів розповів про паніку Путіна

Марк Рютте прокоментував "мирну пропозицію" Путіна. Фото з відкритих джерел

Марк Рютте бере участь на Саміті миру в Швейцарії як лідер Нідерландів. Під час спілкування з журналістами він прокоментував умови Путіна щодо закінчення війни в Україні та вказав, що слова очільника Кремля вказують на його паніку.

"Те, що Путін учора вийшов із цією лайняною "мирною пропозицією" — знак того, що він панікує. Це гарні новини", — сказав Рютте.

Нагадаємо, що за день до Саміту миру Володимир Путін виступив з промовою у якій заявив про готовність до мирних переговорів. Умовою цього Путін назвав позаблоковість України, виведення військ з зони бойових дій та контроль Росії над українськими областями, які повністю або частково окуповані військами РФ, зокрема йдеться про Харківську, Херсонську, Запорізьку та інші області на півдні та сході України.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що це не мирна пропозиція, а план капітуляції України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що союзники України відреагували на заяви Путіна щодо нібито готовності Росії до мирних переговорів.

Також "Коментарі" писали про аналіз Інституту вивчення війни, який пояснив, як Путін намагався зірвати Саміт миру у Швейцарії. Згідно зі звітом аналітиків, російський диктатор використав для цього свою промову зі умовами до так званих мирних переговорів. 





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини