Головна Новини Суспільство Війна з Росією Представник ГУР Юсов назвав головну причину пожежі на російському заводі, де будували МіГи
commentss НОВИНИ Всі новини

Представник ГУР Юсов назвав головну причину пожежі на російському заводі, де будували МіГи

Представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону заявив, що головною причиною пожежі на російському заводі із виготовлення МіГів є російська агресія проти України, передає портал «Коментарі»

13 лютого 2024, 19:33
Поділіться публікацією:

Як підкреслив Андрій Юсов, на даний момент працівники розвідки збирають та уточнюють інформацію із приводу пожежі, яка сталася в Москві на заводі, де будують МіГи.

Представник ГУР Юсов назвав головну причину пожежі на російському заводі, де будували МіГи

Андрій Юсов

"Завод і ці приміщення, вочевидь, залучені і мають безпосереднє відношення до постачання компонентів до військово-космічних сил держави-агресора",
— сказав Юсов.

Окрім того, представник ГУР Міноборони додав, що насправді важко сказати, що саме могло спричинити пожежу на заводі в Росії.

"Можна сказати, що тут уже на території Росії часто важко відрізнити, що стало наслідком деградації ВПК, адміністрування, в цілому інфраструктури, що стало наслідком порушення правил пожежної безпеки, а що стало наслідком відчайдушної боротьби або місцевих сил спротиву, або друзів України, які, звичайно, працюють і у глибокому тилу",
— зазначив він.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, шо у Москві на авіабудівному заводі МіГ на Ленінградському проспекті сталася пожежа. Горіли другий і третій поверхи будівлі. За даними росЗМІ, найімовірніше, пожежа виникла в цеху, що займається реконструкцією, який прибудований до діючого корпусу заводу. Наразі причина пожежі поки залишається невідомою. При цьому відомо, що завод, на якому сталася пожежа, виготовляє бойові літаки сімейства МіГ-29 та винищувачі МіГ-35 для Міноборони РФ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" розповідав, що український безпілотник атакував завод у Пітері . Росіяни намагалися його збити найпотужнішою системою ППО, але дрон все ж таки впав на території НПЗ. За інформацією джерел, росіяни намагалися збити український дрон, застосувавши комплекс С-400, який є найпотужнішою системою ППО, яка є в арсеналі ворога. Тим не менш, безпілотник все ж таки впав на території заводу.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини