Головна Новини Суспільство Війна з Росією Прапор Росії в диму: з'явилося відео, як ЗСУ в Мелітополі знищили військову базу окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Прапор Росії в диму: з'явилося відео, як ЗСУ в Мелітополі знищили військову базу окупантів

ЗСУ знищили одну з чотирьох військових баз окупантів

3 липня 2022, 11:25
Поділіться публікацією:








Як передає видання "Коментарі", вночі та вранці 3 липня ЗСУ завдали десятки ударів по одній з військових баз російських окупантів у Мелітополі, де почали горіти паливно-мастильні матеріали. Місто огорнуло чорним димом. Детонація снарядів була настільки сильною, що після десятків ударів вибухи тривали кілька годин поспіль.

Прапор Росії в диму: з'явилося відео, як ЗСУ в Мелітополі знищили військову базу окупантів

Мелітополь. Фото: з відкритих джерел

Мер Мелітополя Іван Федоров під час включення до загальнонаціонального телемарафону вніс ясність у те, що сталося. Він заявив, що ранок 3 липня став дуже схожим на ранок 24 лютого, коли російські окупанти вторглися в Україну та захопили Мелітополь. Тоді після окупації міста вони почали оперативно розміщувати у Мелітополі свої військові бази, зміцнюючи наступ. Загалом у Мелітополі було створено чотири такі військові бази. І сьогодні завдяки професійним діям ЗСУ одна така база повністю вийшла з ладу, після точних урядів українських захисників її фактично не існує.

"ЗСУ роблять все для того, щоб повернути мирне життя та українську державність до Мелітополя. Все, що можуть зробити окупанти – втекти з нашого міста", – заявив міський голова.

При цьому градоначальник Мелітополя зазначив, що рашисти через підконтрольні собі медіа намагаються подати вибухи як обстріли російських окупантів мирних кварталів міста, але це повна брехня. Насправді ЗСУ били виключно з військових цілей противника.

Ми також публікуємо відео, як було завдано ударів по військовій базі росіян.

Читайте також на порталі "Коментарі" — гучні вибухи у російському Бєлгороді: руйнування 11 багатоповерхівок та приватних будинків – є загиблі та поранені.

Також видання "Коментарі" повідомляло – знищено пункти управління військ та багато техніки: подробиці удару авіації ЗСУ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини