Головна Новини Суспільство Війна з Росією Працювали у катівнях: на Херсонщині підірвали автомобіль з фсбшниками та військовими РФ (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Працювали у катівнях: на Херсонщині підірвали автомобіль з фсбшниками та військовими РФ (ВІДЕО)

В захоплених Олешках підірвали авто з російськими військовими та співробітниками ФСБ

7 вересня 2023, 20:25
Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованих Олешках, що Херсонській області, підірвали машину з кадровими військовими та співробітниками ФСБ. Оди з окупантів відправився на той світ.

Працювали у катівнях: на Херсонщині підірвали автомобіль з фсбшниками та військовими РФ (ВІДЕО)

В захоплених Олешках підірвали авто з російськими окупантами (ілюстративне фото з відкритих джерел)

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на джерела в СБУ.

У повідомленні йдеться, що в результаті вибуху один ФСБшник "задвохсотився" відразу. А другий — наразі в реанімації у важкому стані. Троє військових, які їх супроводжували в машині, поранені.

За нашою інформацією видання, до цієї "бавовни" має відношення СБУ.

Також стало відомо, що підірвані ФСБшники "працювали" в захопленому Скадовську. А в Олешки вони приїздили задля фільтраційних заходів, в тому числі, щоб катувати українців.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ЗСУ ліквідували російського воєнного пропагандиста. Силами української армії був ліквідований російський військовий з позивним "Карлссон". Росіянин мав популярний Telegram-канал "Карлсон — News" з аудиторією понад 40 тис. підписників.

26 липня у Telegram-каналі російського пропагандиста з’явився допис з повідомленням про його смерть, який виклав один з адміністраторів каналу. У повідомленні розкрили ім’я російського військово – Даніїл та вказали, що він загинув при виконанні бойових завдань.

Російський військовий поширював пропагандистські відео, публікував удари по українським позиціям та підтримував військову агресію проти України. Останні дописи "Карлссона" стосувались боїв у селі Кліщіївка, населений пункт знаходиться недалеко від Бахмута у Донецькій області. Ймовірно там і загинув російський військовий пропагандист.

Російський військовий поширював пропагандистські відео, публікував удари по українським позиціям та підтримував військову агресію проти України.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини