Головна Новини Суспільство Війна з Росією ППО окупантів не впоралася: що відомо про «бавовну» в окупованому Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

ППО окупантів не впоралася: що відомо про «бавовну» в окупованому Криму

За версією окупантів, над Феодосією нібито було збито українську ракету

8 квітня 2023, 12:47 comments2900
Поділіться публікацією:

Сьогодні в анексованому Криму, де Росія створила мережу траншей та загороджень для оборони, пролунали вибухи, повідомляють російські пропагандисти та "чиновники". Як пишуть Telegram-канали з посиланням на місцевих жителів, близько 11 години було чути "дві бавовни" в районі Феодосії.

ППО окупантів не впоралася: що відомо про «бавовну» в окупованому Криму

Вибух. Фото: з відкритих джерел

Звуки вибухів нібито чули на кількох районах міста, зокрема, на Сімферопольському шосе, вулицях Гарнаєва, Дружби та Одеській, розташованому за 20 кілометрів від Феодосії Старому Криму. Також деякі стверджують, що видно стовп диму через вибухи спрацювали сигналізації на автомобілях.

Так званий радник голови півострова Олег Крючков стверджує, що спрацювала система протиповітряної оборони (ППО). Пізніше "голова" Криму Сергій Аксьонов заявив про нібито збиття ракети. За його твердженнями, уламки впали в одному із населених пунктів, жертв та руйнувань немає.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія спустошує свої бази з технікою на півночі Криму. Це підтверджують знімки з космосу.

Також видання "Коментарі" повідомляло – з початку квітня активізувалася тема Криму. Головне управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України оприлюднило відкрите звернення до всіх непокорених жителів тимчасово окупованого РФ українського Криму, подякувавши за якісну співпрацю та наближення поразки окупантів. Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що за п'ять-сім місяців півострів може бути звільнений. Кабмін затвердив зміни у плані заходів щодо реалізації Стратегії деокупації та реінтеграції тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя. А окупанти риють у Криму окопи. Про що каже актуалізація теми деокупації Криму? Як ситуація може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини