Головна Новини Суспільство Війна з Росією Позиція може бути жорсткішою: Данілов радить Кремлю виконати 10 умов Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Позиція може бути жорсткішою: Данілов радить Кремлю виконати 10 умов Зеленського

Секретар РНБО зазначив, що мир у війні може бути досягнутий лише тоді, коли всі російські війська покинуть територію України

15 листопада 2022, 15:17
Поділіться публікацією:

Москві слід би не затягувати час, а якнайшвидше виконати всі 10 вимог, які від імені українського народу озвучив президент Володимир Зеленський. Інакше через деякий час позиція Києва може змінитися і стати набагато жорсткішою. Про це повідомляє видання "Коментарі", із посиланням на заяву секретаря РНБО Олексія Данілова у Twitter.

Позиція може бути жорсткішою: Данілов радить Кремлю виконати 10 умов Зеленського

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

"Росії не варто гаяти час. Чим довше кремль саботуватиме 10 умов світу президента Зеленського, тим більш катастрофічна ситуація для кремля і жорсткіша позиція України", — написав Олексі Данилов.

Секретар РНБО також висловив упевненість, що "мирний план президента Зеленського буде виконано у повному обсязі та з дотриманням графіка".

Нагадаємо, Володимир Зеленський на саміті G20 представив світові українські пропозиції щодо 10 пунктів, які мають зупинити війну в Україні. Головними пунктами цього плану є повне виведення всіх військових формувань РФ, а також виплата репарацій Росії за всі злочини на території України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Путін відреагував на вимоги України, щоб розблокувати переговори.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент Володимир Зеленський, звертаючись до учасників саміту "Великої двадцятки" (G20) в онлайн форматі, заявив, що Київ погодиться на світ, коли Росія виведе свої війська за межі території України та заплатить за завдану шкоду. Головком ЗСУ Валерій Залужний також наголосив, що Україна продовжить боротися і не прийме жодних переговорів із РФ, доки росіяни не покинуть українську землю. Про що говорять дані заяви, а також низка інших, які вже озвучені під час саміту G20? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини