Головна Новини Суспільство Війна з Росією Повторення Ізюму не буде: Резніков вказав на важливий нюанс при звільненні Херсона
commentss НОВИНИ Всі новини

Повторення Ізюму не буде: Резніков вказав на важливий нюанс при звільненні Херсона

За словами міністра оборони, на вуличні бої вони не можуть, адже шляхи відступу заблоковані

26 жовтня 2022, 09:14 comments1101
Поділіться публікацією:

На сьогоднішній день абсолютно всі мости в Херсоні прострілюються українськими захисниками, тому окупантам не вдасться, як, наприклад, було в Ізюмі – швидко покинути місто. багато хто з росіян це розуміє, тому вже зараз намагаються залишити місто. Як передає видання "Коментарі", про це в інтерв'ю американському виданню Fox News розповів міністр оборони України Олексій Резніков.

Повторення Ізюму не буде: Резніков вказав на важливий нюанс при звільненні Херсона

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

Глава Міноборони зазначив, що ті окупанти, які залишаються у Херсоні та готуються вести вуличні бої з українськими захисниками – або смертники, або свідомо готуються здатися в полон. Справа в тому, що шляхів відступу не буде. Втекти та приховати росіяни не зможуть.

До того ж, зазначив Резніков, він не зовсім вірить у те, що російська армія буде здатна вести вуличні бої у Херсоні.

Міністр наголосив, що війна в Україні зараз перебуває на третьому етапі поступового звільнення окупованих територій. За його словами, перший етап полягав у тому, щоб не дати російській армії йти у наступ, зупинити її. На другому етапі вдалося стабілізувати ситуацію вздовж усієї лінії фронту. Фактично за останні місяці росіяни ніде не мають успіху.                                                                                           

Читайте також на порталі "Коментарі" — міністр оборони України Олексій Резніков назвав причину, чому сповільнився наступ ЗСУ на Херсон.

Також видання "Коментарі" повідомляло – в Інституті вивчення війни розповіли, навіщо Кремлю знадобилося оголошення воєнного стану – чому попри репутаційні втрати пішли на такий крок.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини