Головна Новини Суспільство Війна з Росією Потужний вибух: на Херсонщині підірвали російських офіцерів
commentss НОВИНИ Всі новини

Потужний вибух: на Херсонщині підірвали російських офіцерів

Потужний вибух в окупованому Скадовську у стався розташування офіцерського складу росіян

17 жовтня 2023, 19:52 comments3968
Поділіться публікацією:

В Херсонській області в окупованому Скадовську прогримів потужний вибух. Після цього над будинками піднявся густий дим. Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко у своєму Telegram-каналі.

 Потужний вибух: на Херсонщині підірвали російських офіцерів

У Скадовську підірвали російських офіцерів (ілюстративне фото з відкритих джерел)

Стало відомо, що "приліт" стався прямо в розташуванні офіцерського складу російських окупантів.

"Скадовськ, привіт. Наші очі всюди повідомляють про "прильот" по розташуванню офіцерського складу окупантів в приватному секторі. Прямо ціль. Добре", — повідомив Андрющенко.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що окупанти починають істерити через втрату своїх позицій. Українські захисники продовжують контрнаступальні операції на Бахмутському напрямку та закріплюються біля Кліщіївки у районі залізничних колій. При цьому російські окупанти втрачають свої позиції та відходять до траси Бахмут-Горлівка. Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів начальник прес-служби Східного угруповання військ ЗСУ капітан Ілля Євлаш. 

Військовий повідомив про продовження наступальних дій ЗСУ на південному напрямку біля Бахмута. Так, російські загарбники починають відходити до автотраси Бахмут-Горлівка, де збираються закріплюватись, додав Євлаш. При цьому представник Східного угруповання Сил оборони звернув увагу на те, що росіяни змогли там створити досить великі мінно-вибухові поля.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що жодної паузи в контрнаступі не будеСьогодні на перше місце вийшли повідомлення про активізацію росіян під Авдіївкою та Куп'янськом. Але при цьому контрнаступ ЗСУ досі продовжується. І українські війська не лише стримують росіян на сході, а й самі наступають.

Військовий експерт Роман Світан в інтерв'ю сайту "Обозреватель" заявив, що холод не повинен зупинити український контрнаступ. Незважаючи на те, що просуватися вперед українській армії стає проблематично, адже починається сезон дощів, рухатися все одно потрібно, тому що росіяни не повинні отримати перепочинок у війні, щоб "перезарядитись", а потім ударити з новою силою.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини