Головна Новини Суспільство Війна з Росією Потрібно довести до кінця: Пушилін розмріявся про захоплення України
commentss НОВИНИ Всі новини

Потрібно довести до кінця: Пушилін розмріявся про захоплення України

Маріонетковий ватажок "ДНР" вважає, що ситуація диктуватиме необхідність відсувати далі противника

8 червня 2023, 09:57 comments1313
Поділіться публікацією:

Маріонетковий ватажок бойовиків "ДНР" Денис Пушилін вже не вперше озвучує свої фантазії про те, щоб захопити всю Україну, будує плани на майбутнє. Цього разу Пушилін заявив, що постійними обстрілами українські війська нібито не залишають вибору російським загарбникам і тим доведеться, як мінімум, відсунути позиції ЗСУ до Дніпра, а як максимум і взагалі захопити всю Україну. Як повідомляє видання "Коментарі", слова Пушиліна цитує російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини".

Потрібно довести до кінця: Пушилін розмріявся про захоплення України

Денис Пушилін - фото з відкритих джерел

Пушилін заявив, що плани Москви не змінилися, і в Кремлі рішуче налаштовані й надалі просувати до мети повного захоплення Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей у їхніх адміністративних кордонах.

"Вони (Ред. – українські війська) готові йти до кінця та застосовувати все необхідне як політично, так і у питаннях військового характеру. Якби ми захотіли вийти на адміністративні кордони, але супротивник не зупиниться. Триватимуть диверсії та обстріли. Ситуація диктуватиме необхідність відсувати далі противника", – зазначив Денис Пушилін.

На його думку, потрібно відсувати українську армію як мінімум на 500 км від кордонів окупованих областей. При цьому Денис Пушилін вважає, що доки не вдасться зачистити Україну повністю, війна триватиме.

Читайте також на порталі "Коментарі" — після вибуху військами РФ Каховської ГЕС Державний департамент Сполучених Штатів передав чіткий меседж главі МЗС Росії Сергію Лаврову.

Також видання "Коментарі" повідомляло – як розуміти заяви України та РФ про ситуацію на фронті – чого очікувати далі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини