Головна Новини Суспільство Війна з Росією Поставки боєприпасів із КНДР до Росії: Буданов заявив, що це критично для України
commentss НОВИНИ Всі новини

Поставки боєприпасів із КНДР до Росії: Буданов заявив, що це критично для України

Обсяги зброї, які РФ отримує від Північної Кореї, непорівнянні ні з ким з інших партнерів країни-агресорки.

15 вересня 2024, 10:20
Поділіться публікацією:

 Постачання Росії боєприпасів із Північної Кореї стало серйозною загрозою для України. Таку думку висловив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов під час виступу на конференції YES у Києві.

Поставки боєприпасів із КНДР до Росії: Буданов заявив, що це критично для України

Кирило Буданов (фото з відкритих джерел)

Буданов зазначив, що постачання балістичних ракет з КНДР є неприємним фактором, проте не настільки важливим, як постачання боєприпасів, яке має критичне значення для України. Він наголосив, що наразі країна не може ефективно протидіяти цьому. "Це така неприємна правда", – додав Буданов.

За його словами, кількість зброї, яку Росія отримує від Північної Кореї, значно перевищує обсяги допомоги від інших союзників агресора. КНДР є провідним постачальником, і на другому місці ніхто не стоїть поруч, оскільки інші партнери Росії значно поступаються за обсягами підтримки.

Окрім того, Буданов повідомив про те, що Росія суттєво наростила виробництво ракет "Іскандер". Також великою проблемою залишаються російські керовані авіабомби, виготовлення яких було збільшено в кілька разів.

Проте радянські запаси озброєння у РФ майже вичерпано, і хоча Росія продовжує виробляти літаки та бронетехніку, їх кількість не є достатньою, щоб забезпечити вирішальну перевагу на полі бою.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, куди тепер можуть діставати українські дрони до РФУкраїнські дрони можуть вражати об'єкти Росії на відстані до 1800 км. Інфраструктура РФ, яка працює на війну, буде зазнавати втрат. Таку заяву у Facebook зробив керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

Головний розвідник привітав військовослужбовців із Днем військової розвідки. Він зазначив, що своїми діями розвідники довели, що Чорне море не належить до Росії.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини