Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов порадував заявою: куди тепер можуть діставати українські дрони до РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов порадував заявою: куди тепер можуть діставати українські дрони до РФ

Глава ГУР підкреслив, що вся інфраструктура Росії, яка працює на війну, терпить і нестиме втрати

7 вересня 2024, 10:15
Поділіться публікацією:

Українські дрони можуть вражати об'єкти Росії на відстані до 1800 км. Інфраструктура РФ, яка працює на війну, буде зазнавати втрат. Як передає портал "Коментарі", таку заяву у Facebook зробив керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

Буданов порадував заявою: куди тепер можуть діставати українські дрони до РФ

кирило

Головний розвідник привітав військовослужбовців із Днем військової розвідки. Він зазначив, що своїми діями розвідники довели, що Чорне море не належить до Росії.

Керівник ГУР також наголосив, що безпілотні системи, над розвитком яких зараз працюють фахівці, у тому числі й представники Головного управління розвідки, вже дають змогу вражати військові об'єкти Росії на відстані до 1800 км.

"Військові аеродроми, які є джерелом постійної загрози для мирних українських міст, здригаються від повітряних атак. Вся інфраструктура Росії, яка працює на війну, зазнає втрат і буде нести втрати. Адже замість захищати своє, Росія обрала хибний шлях неспровокованої війни та нападу на землі суверенної держави", — додав він.

За словами Кирила Буданова, протягом року кіберфахівці ГУР провели десятки успішних угод, отримавши цінні відомості. Фахівці змогли проникнути до баз даних ворога, виявили слабкі місця у зв'язку.

"Підрозділи активних дій ГУР на постійній основі залучені у виконання складних бойових завдань як на лінії, так і по лінії розмежування. Бійці-розвідники відбивають атаки ворога, забезпечують евакуацію поранених, звільняють захисників та цивільних із російської неволі, повертають громадян України додому з держав, де відбуваються бойові дії", — наголосив Буданов.

Читайте також на порталі "Коментарі" — масштабна атака дронів на Москву: Буданов повідомив про цілі операції.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини