Головна Новини Суспільство Війна з Росією Посол Макеєв про переговори з РФ: Має бути не «Мінськ», а Гаага
commentss НОВИНИ Всі новини

Посол Макеєв про переговори з РФ: Має бути не «Мінськ», а Гаага

Посол України в Німеччині Олексій Макеєв розповів в інтерв’ю «Укрфінформу», що чергові «Мінські домовленості» з Росією неможливі, оскільки вони довели, що не вирішують, а тільки заморожують конфлікт, передає портал «Коментарі»

12 лютого 2024, 16:48
Поділіться публікацією:

Олексій Макєєв стверджує, що "Мінськ став "антисловом" в Німеччині. Навіть там розуміють, що "Мінські домовленості" ведуть лише до замороження конфлікту.

Посол Макеєв про переговори з РФ: Має бути не «Мінськ», а Гаага

Макеєв розповів про перемовини з РФ

"Ніхто сьогодні не може серйозно розмірковувати про якийсь "Мінськ", тому що "Мінськ" — це замороження, "Мінськ" — це не вирішення. Ми побачили, що "Мінськ" не спрацював, і ми побачили, що він не спрацював не тільки в 2015 році, але і всі роки по тому"
, — заявив посол.

При цьому він визнав, можливо "Мінські домовленості" все ж відтягнули повномасштабне вторгнення Росії, проте не запобігли йому.

"Кому сьогодні потрібен якийсь "Мінськ", який зробить іще одну Бучу чи іще один Ізюм? Це має бути не "Мінськ", це має бути Гаага, це має бути Нюрнберг, якщо хочете"
, — підкреслив він.

Нагадаємо, як повідомляв портал "Коментарі" речник Кремля Дмитро Пєсков заявив, Україна має визнати "зовсім іншу реальність", щоб мати можливість йти на мирні переговори з Росією. Україна могла з меншими витратами вийти на мирні домовленості у березні, але на вимогу англосаксів відмовилася від досягнутих результатів, додав він.

Також "Коментарі" розповідали, що за словами радника голови Офісу Президента Михайла Подоляка, Київ не піде на переговори з Росією, тому, що російський диктатор Володимир Путін хоче завоювати не лише Україну, а й інші пострадянські території.

Окрім того, глава української держави Володимир Зеленський в інтерв'ю британському телеканалу Channel 4 News відповів, чи готовий він погодитися поступитися українськими територіями для підписання мирного договору з російським диктатором Володимиром Путіним.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.ukrinform.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Фокс

12 лютого 2024, 21:09

Должна быть Гаага,А будет?Ответ известен.Люди не просто устали .Война для всех разная.Нужны реальные цели.


Новини