Головна Новини Суспільство Війна з Росією Пошкоджено багато будинків, є постраждалі: фото наслідків атаки дронів на Одесу
commentss НОВИНИ Всі новини

Пошкоджено багато будинків, є постраждалі: фото наслідків атаки дронів на Одесу

На Одещині багато постраждалих та жахливі руйнування

14 грудня 2023, 09:18
Поділіться публікацією:

Під час нічної атаки дронами на Одеську область в Одесі від падіння уламків пошкоджено гуртожиток – там постраждали 11 осіб, також пошкоджено 11 будівель та згоріло два авто, а в Ізмаїльському районі зруйновано складські приміщення біля порту. Як передає портал "Коментарі", про це у телеграм повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер. Він також опублікував фото наслідків ворожої атаки.

Пошкоджено багато будинків, є постраждалі: фото наслідків атаки дронів на Одесу

Обстріл Одеси Фото: Олег Кіпер у Телеграм

"Сьогодні вночі російські війська протягом понад шість годин тероризували Одеську область ударними безпілотниками. Російські чорти другий вечір поспіль розпочали з атаки Одеси. Сили протиповітряної оборони точно відпрацьовували кожну ворожу мету. Внаслідок падіння уламків збитих дронів-камікадзе пошкоджено гуртожиток. Постраждало 11 людей, з них 3 дитини. Дітей та двох дорослих госпіталізували. У двох 8-річних хлопчиків та 12-річної дівчинки контузії та закриті черепно-мозкові травми, у дорослих струси мозку та поранення", – написав голова Одеської області.

Крім того, через російський терор в Одесі цієї ночі пошкодження отримали 11 будівель. Вигоріли вщент дві машини. Пожежу було ліквідовано.

На місці встановлено мобільний пункт обігріву, з постраждалими та мешканцями працюють психологи, організовано підвезення їжі та теплих речей.

За словами Кіпера, після обстрілу Одеси росіяни взялися атакувати Ізмаїльський район. Туди терористи направили понад 20 ударних дронів. Там їхньою метою була припортова інфраструктура. На щастя, люди не постраждали. Руйнуванням зазнали складські приміщення

Читайте також на порталі "Коментарі" — бої за Авдіївку: чи справді росіяни знову просунулися вперед.

Пошкоджено багато будинків, є постраждалі: фото наслідків атаки дронів на Одесу - фото 2

Пошкоджено багато будинків, є постраждалі: фото наслідків атаки дронів на Одесу - фото 3

Пошкоджено багато будинків, є постраждалі: фото наслідків атаки дронів на Одесу - фото 4




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/odeskaODA/3511
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини