Головна Новини Суспільство Війна з Росією Поразки України не очікується: ЗМІ дізналися, яке рішення ухвалили союзники
commentss НОВИНИ Всі новини

Поразки України не очікується: ЗМІ дізналися, яке рішення ухвалили союзники

Поразки України не очікується через потужну підтримку партнерів

15 січня 2024, 11:25 comments2248
Поділіться публікацією:

Поточні цифри постачання та анонсованих грошових пакетів показують, що обороноздатність України не може бути такою поганою, як пишуть деякі ЗМІ, описуючи не райдужні перспективи для Києва у війні з РФ. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише німецьке видання "WELT".

Поразки України не очікується: ЗМІ дізналися, яке рішення ухвалили союзники

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Журналісти звертають увагу, що допомога Україні різко зросла до 15 млрд євро у листопаді та грудні.

Окрім цього, зазначає видання, США відправили озброєння на мільярд за останні 2 місяці.

Франція надала 40 додаткових бронемашин; Литва відправила кілька мільйонів патронів та тисяч патронів; Естонія передала ракети Javelin, кулемети, боєприпаси та різний транспорт; Швеція відправила 133 мільйони; Британія пообіцяла додаткові €2,92 млрд. у січні; €1,3 млрд. від Німеччини вже надійшли, куди увійшли: бойові машини, ЗРК Skynex, боєприпаси, ППО Iris-T та танки Leopard 2.

Багато чого ще доведеться отримати. Наприклад, танків Leopard 2 має бути 200, але надійшли поки що 30 штук.

Читайте також на порталі "Коментарі" – президент України Володимир Зеленський та прем'єр-міністр Великобританії Ріші Сунак підписали історичну Угоду у сфері безпеки між нашими країнами. Великобританія стала першою із "Великої сімки", хто зробив це після відповідних домовленостей саміту НАТО у Вільнюсі у липні-2023. І хоча ця Угода, яка, ймовірно, працюватиме до вступу України до НАТО, не містить зобов'язання Великобританії воювати на боці нашої країни, там є чимало пунктів, які допоможуть зміцнити нашу обороноздатність. Як оцінюєте цей документ, чому з'явився саме зараз? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

15 січня 2024, 11:30

Чим гірше тим більше пропаганда самопроголошеного корумпованого Фюрера переконує у зворотньому. В них вже паніка тому пропаганда буде працювати як шалена саме так працює впк на Росії.


Новини