Головна Новини Суспільство Війна з Росією Поранені росіяни втікали рачки з поля бою: вдала атака ЗСУ (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Поранені росіяни втікали рачки з поля бою: вдала атака ЗСУ (ВІДЕО)

Після влучного пострілу ЗСУ російським військовим довилось тікати на четвереньках з поля бою.

1 червня 2023, 19:30 comments1131
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В мережу потрапило відео, де налякані росіяни тікають рачки після вдалої атаки українських військових. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Ukraine Weapons Tracker.

Поранені росіяни втікали рачки з поля бою: вдала атака ЗСУ (ВІДЕО)

Українські військові стріляють з артилерії. Фото з відкритих джерел

Робота українських військових була знята за допомогою розвідувального безпілотника, який зафіксував ефективні дії 40-ї артилерійської бригади ЗСУ на Луганському напрямку. Російські військові намагались знайти укриття в лісі вздовж ґрунтової дороги для свого транспортера МТ-ЛБ. Однак такі дії не врятували російську техніку. На відео видно пряме влучання артилерійського снаряда по російському легкоброньованому транспортеру МТ-ЛБ.

Переглянути відео роботи українських військових можна нижче:

В момент влучання двоє росіян покинули військову техніку, проте вибух відкинув окупантів на значну відстань. Один з російських військових був настільки поранений, що не зміг бігти і був змушений тікати на четвереньках. Інший кульгаючи на одній нозі зміг дійти до лісу.

Нагадаймо, що станом на 1 червня за даними Генштабу ЗСУ українські військові ліквідували понад 208 тис. російських солдатів. Окрім того, знищили 7478 бойових броньованих машин, 3804 танки та 3424 артилерійські системи.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в мережу потрапило фото, яке підтверджує, що українські військові знищили цінний російський апарат. Відомо, що в російській армії нараховувалось всього 30 одиниць такого озброєння.

Також "Коментарі" писали про росіян, які завдали ракетних ударів на сході України та знищили Харківщині незвичний літак-пам'ятник.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини