Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни знищили на Харківщині незвичний літак-пам'ятник
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни знищили на Харківщині незвичний літак-пам'ятник

Під час чергового обстрілу українських міст росіяни знищили літак-пам'ятник авіацентру ДОСААФ в Харкові.

7 травня 2023, 12:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російські сили атакували територію Харківської області, де завдали ударів по двох районах. Вони пошкодили кілька приватних будинків та знищили пам'ятник авіацентру ДОСААФ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на соцмережі голови Харківської обласної державної адміністрації Олега Синєгубова.

Росіяни знищили на Харківщині незвичний літак-пам'ятник

Знищений літак-пам'ятник авіацентру ДОСААФ. Фото з відкритих джерел

Від російських атак постраждали населені пункти в Куп'янському та Чугуївському районах. У смт Дворічна пошкоджено приватні будинки в наслідок артобстрілу.

У місті Вовчанськ нічні обстріли окупантів пошкодили магазин, кілька цивільних споруд та пам'ятник авіацентру ДОСААФ. Переглянути фото знищеного українського пам’ятника можна нижче:

Росіяни знищили на Харківщині незвичний літак-пам'ятник - фото 2
Росіяни знищили на Харківщині незвичний літак-пам'ятник - фото 3

Голова Харківської ОДА повідомив, що попри постійні атаки, українці не постраждали від обстрілів. Пропри це Олег Синєгубов наголосив на високій небезпеці через міни. Поблизу села Затишшя 43-річний чоловік під час керування трактором підірвався на невідомому вибуховому предметі. Постраждалий отримав поранення, а лікарі вказали під час госпіталізації стан пацієнта середньої тяжкості.

Раніше портал "Коментарі" писали про інформацію від української розвідки щодо російських провокацій на 9 травня. Представник ГУР МО Андрій Юсов розповів про можливі дії російських спецслужб.

Також "Коментарі" повідомляли про російських військових з українського фронту, які побились в літаку. Сутичка між солдатами армії РФ виникла під час внутрішнього польоту з Чити до Єкатеринбурга. Пасажири стверджували, що російські військові були в стані алкогольного сп'яніння під час бійки



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/synegubov/6132
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини