Головна Новини Суспільство Війна з Росією Пора готувати оборону Павлограду: Безугла прогнозує катастрофу на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

Пора готувати оборону Павлограду: Безугла прогнозує катастрофу на фронті

Росіяни можуть прорватися до Павлограду

сьогодні, 00:12
Поділіться публікацією:

Для Сил оборони України суттєво погіршується ситуація на всіх ділянках фронту, заявила народна депутатка Мар'яна Безугла.

Пора готувати оборону Павлограду: Безугла прогнозує катастрофу на фронті

Ситуація на фронті погіршується. Фото з відкритих джерел

За словами парламентарки, ЗСУ втратили контроль над половиною території у Курській області, а також росіяни просуваються на Донеччині та Луганщині.

"Селидове вже переважно завойоване росіянами. У Куп'янськ росіяни зайшли. Половину Курщини вже повернули", — розповіла Мар'яна Безугла.

За словами народної депутатки, ЗСУ потрібно готувати кругову оборону Павлограду та Ізюму.

"Чим займається Сирський? Сортами брехні", — додала вона.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що необхідно якнайшвидше домогтися деескалації військового конфлікту в Україні, заявив голова КНР Сі Цзіньпін під час пленарного засідання саміту БРІКС. "Китай і Бразилія досягли консенсусу з шести пунктів щодо врегулювання української кризи. Разом із відповідними країнами ми ініціювали створення на майданчику ООН групи "друзів миру". Важливо якомога швидше домогтися деескалації ситуації", — сказав Сі Цзіньпін. Китайський лідер заявив, що країни БРІКС виступають "першою фалангою" Глобального півдня та мають продемонструвати "колективну мудрість", а також взяти на себе відповідальність за те, щоб "підтримати мир і домогтися загальної безпеки".

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що у місті Селидовому в Донецькій області продовжуються важкі бої, повідомив офіцер ЗСУ з позивним "Алекс". "Не намагайтеся шукати якусь інформацію по мапам, бо ніяка мапа не розкриє вам дійсної обстановки, а вона близька до критичної. Не підходить сюди формулювання: складна, але контрольована", — зазначив офіцер ЗСУ. За його словами, у Селидовому — суцільне місиво та пекло.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини