Головна Новини Суспільство Війна з Росією Попереду нелегкі місяці для України. Після Мюнхена нардеп налякав невтішним прогнозом
commentss НОВИНИ Всі новини

Попереду нелегкі місяці для України. Після Мюнхена нардеп налякав невтішним прогнозом

Після Мюнхенської безпекової конференції, на жаль, немає серйозних новин для України, написав у Фейсбуці нардеп Олексій Гончаренко. За його словами, європейці починають розуміти загрози, а от допомога від США – «підвисає»

19 лютого 2024, 12:28 comments1406
Поділіться публікацією:

Протягом останніх трьох років безпекова ситуація у світі погіршується, вважає Олексій Гончаренко.

Попереду нелегкі місяці для України. Після Мюнхена нардеп налякав невтішним прогнозом

Олексій Гончаренко налякав прогнозом

"В 2022 році почалась повномасштабна війна, героїзм українців врятував світ від повної катастрофи. Далі стали давати зброю, але знову ж таки з певними обмеженнями, бо напевно думали, що цього вистачить. Але все тільки починається. Безпекова ситуація в світі не в кращому становищі",
— каже Гончаренко і додає, що Росія лякає весь світ, і це – нонсенс.

За словами політика, хоча колишній президент США Дональд Трамп не був присутній у Мюнхені, про нього постійно говорили і з приводу його можливих дій було багато переживань. При цьому, додав нардеп, країни Балтії найбільш стурбовані тим, якщо Україну "здадуть", то наступними можуть бути вони.

"Європейці відчули небезпеку, починають щось робити, можна сказати, розкочегарити цей механізм. Багато залежить від допомоги США. Як ми бачимо, з цим складно. Тому зараз будуть нелегкі місяці для України"
, — підсумував Гончаренко.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що під час Мюнхенської конференції з безпеки домінували песимізм та сумніви щодо ролі США у захисті Європи. Журналісти помітили зростання тривоги серед європейських союзників президента Джо Байдена. Вони усвідомлюють, що в період, коли Росія підбадьорена своїми успіхами на полі бою в Україні, США можуть скоротити допомогу країнам НАТО, а лідери та уряди цих країн самі зробили замало для підготовки. Зазначається, що присутні високопосадовці оборонних відомств висловили стурбованість нездатністю США надати Україні мільярди доларів фінансування і заявили, що вони планують сценарії, в яких саме це публічне погіршення підтримки може підштовхнути Росію до прямого нападу на союзника по НАТО.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини