Головна Новини Суспільство Війна з Росією Понад тисячу російських солдатів потрапили в тактичне оточення в Херсонській області - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Понад тисячу російських солдатів потрапили в тактичне оточення в Херсонській області - подробиці

ЗСУ оточують окупантів у Херсонській області

22 липня 2022, 22:15 comments1456
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Радник керівника Офісу президента Олексій Арестович розповів про тактичне оточення російських окупантів у Херсонській області. Про це він розповів під час ефіру на каналі "Фейгін Live".

Понад тисячу російських солдатів потрапили в тактичне оточення в Херсонській області - подробиці

ЗСУ

Так, за даними Арестовича, зараз понад тисячу російських солдатів з технікою оточені на три чверті Збройними силами України, а єдиний шлях їхнього відходу перебуває під вогневим контролем.

"Там (у Високопілля — ред) вже два тижні дуже складна обстановка у російських військ, що знаходяться в тому районі. Ми обійшли праворуч, ліворуч і зараз можна сказати ми взяли частково Ольгине і повністю Потьомкіно. Це два населені пункти праворуч і ліворуч від Високопілля. Там понад тисячу бійців російських із озброєнням та військовою технікою. Вони знаходяться в оточенні тактичному. .

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Зеленський відреагував на звинувачення Путіна та порівняв його з пітоном та кашалотом. Зеленський прокоментував чергове звинувачення Путіна.

Читайте також про те, що українська дипломатія воєнного часу . Посол Маркарова не змогла розпізнати важливість сигналів США про напад Росії та донести їх до Офісу президента.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що " Зерновий коридор ": у розвідці розповіли, чи є військові загрози для України. 19 липня у Стамбулі було підписано чотиристоронню угоду.

Також "Коментарі" інформували про те, що вказівка надійшла із Кремля: російські пропагандисти отримали незвичайну заборону. Заборона пов'язана з новою заявою з Придністров'я про намір "республіки" увійти до складу РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини