Головна Новини Суспільство Війна з Росією Понад 90 тисяч окупантів у Запоріжжі: чи варто чекати нового наступу
commentss НОВИНИ Всі новини

Понад 90 тисяч окупантів у Запоріжжі: чи варто чекати нового наступу

За останні три тижні чисельність російських військ у Запорізькій області збільшилась

23 липня 2024, 18:32
Поділіться публікацією:

Російська армія продовжує нарощувати свою міць у Запорізькій області, досягнувши чисельності у 90 тисяч військовослужбовців. Проте, за даними української розвідки, ознак формування наступального угруповання наразі не виявлено.

Понад 90 тисяч окупантів у Запоріжжі: чи варто чекати нового наступу

Російські війська у Запоріжжі: 90 тисяч солдатів, але поки що без активних дій

Представник оперативного угруповання військ "Таврія" капітан Дмитро Ліховий повідомив в ефірі телемарафону, що за останні три тижні чисельність російських військ у Запоріжжі збільшилася на дві тисячі людей. Незважаючи на це, різких змін, які могли б вплинути на характер бойових дій, немає.

Понад 90 тисяч окупантів у Запоріжжі: чи варто чекати нового наступу - фото 2

“Якщо взяти чисельність особового складу противника, наприклад, у Запорізькій області, то росіян тут досить багато, майже 90 тисяч. І спостерігається приріст цієї кількості – десь за останні три тижні додалося ще дві тисячі. Проте наша розвідка каже, що різких істотних змін, які б впливали на зміну характеру бойових дій, немає. Ознак формування наступального угруповання ворога не виявлено, – розповів Ліховий.

Ліховий наголосив, що поточна ситуація у зоні відповідальності ОУВ "Таврія" характеризується позиційним протистоянням. Російські війська немає можливості проводити активні наступальні дії в кількох напрямах одночасно.

Спікер також відзначив успіхи українських ракетних військ та артилерії. 21 липня в Запорізькій області було знищено два зенітні ракетні комплекси: "Тор" і "Бук-М1".

Читайте також на порталі "Коментарі" — У Запорізькій області після обстрілу російських оккупантів спалахнуло поле пшениці . Внаслідок масштабної пожежі знищено майже чотири гектари врожаю. Про це повідомили у ДСНС.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини