Головна Новини Суспільство Війна з Росією Половину українського села Росія перетворила на "могильник"(ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Половину українського села Росія перетворила на "могильник"(ФОТО)

В DeepState проаналізували втрати ворога біля Тоненького за 6 квітня.

11 квітня 2024, 22:50
Поділіться публікацією:

Російські  загарбники  створили  кладовище власної підбитої техніки на околиці  села Тоненького.  Аналітики DeepState  побачили понад 70 втрачених одиниць техніки ворога на знімках.

 Половину українського села  Росія перетворила на "могильник"(ФОТО)

Втрати ворога біля села Тоненького (фото з відкритих джерел)

Всього на знімках від 6 квітня зафіксували  82 одиниці військової техніки, тільки 5 одиниць з них -українська, решту  77 — російська.

Повідомляють, що останніми  тижнями  агресор  проводить "банзай-атаки" колонами.

Крім  цього, в полях і посадках ще можна знайти майже  два десятки одиниць військової техніки.  

 Половину українського села  Росія перетворила на ”могильник”(ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що окупанти мінують аграрні поляРосійські загарбники на тимчасово окупованій Херсонщині активно мінують сільськогосподарські угіддя.  

Як повідомляє Центр національного спротиву, щоби втримати анексовані території ворог збільшує площу мінних полів шляхом мінування аграрних земель. Зокрема, мінування відбувається на приватних земельних ділянках. Зазначається, що такі дії в черговий раз ставлять під загрозу життя цивільних осіб, а пересування спеціальної техніки для обробки полів стає неможливою.

Також "Коментарі" писали про те, що Зеленський розкритикував США і НАТО. До чого приводить їх бездіяльність. Президент Володимир Зеленський після саміту Тримор’я розкритикував дії Сполучених Штатів, які місяцями не можуть ухвалити рішення щодо виділення допомоги Україні. За його словами, без цієї допомоги Україні буде надзвичайно складно, і в результаті, вона буде втрачати не тільки території, а людей.

Президент підкреслив, що війну неможна заморожувати, бо без відновлення територіальної цінності російський диктатор Володимир Путін все одно повернеться із війною.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини