Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти мінують аграрні поля: навіщо вони це роблять
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти мінують аграрні поля: навіщо вони це роблять

Ворог продовжує ускладнювати життя мешканців захоплених регіонів

11 квітня 2024, 22:19
Поділіться публікацією:

Російські загарбники на тимчасово окупованій Херсонщині активно мінують сільськогосподарські угіддя. 

Окупанти мінують аграрні поля: навіщо вони це роблять

Росіяни мінують окуповані території. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, щоби втримати анексовані території ворог збільшує площу мінних полів шляхом мінування аграрних земель. Зокрема, мінування відбувається на приватних земельних ділянках.

Зазначається, що такі дії в черговий раз ставлять під загрозу життя цивільних осіб, а пересування спеціальної техніки для обробки полів стає неможливою.

Центр спротиву закликав громадян України на тимчасово окупованих територіях зберігати пильність під час пересування, особливо у сільській місцевості.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що без допомоги США вже через кілька тижнів російська армія зможе використовувати десять артилерійських снарядів проти одного снаряду з боку України. "Суворість цього моменту неможливо переоцінити. Програє та сторона, яка не може стріляти у відповідь. Ставки дуже високі. Росія не демонструє ознак для припинення агресії та не має наміру зупинятися на Україні. Росія становить хронічну загрозу", — заявив американський генерал.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що у 2024 році в Україні неможливі вибори, а тому всім політикам необхідно припинити думати про них, вважає політолог Ігор Рейтерович. "Офіс президента не повинен думати про те, як провести вибори, поки Володимир Зеленський очолює політичні рейтинги. Зараз потрібно зрозуміти одну просту річ, що у 2024 році ніяких виборів не буде. Цього року вибори неможливі", — наголосив політолог.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини