Головна Новини Суспільство Війна з Росією Полковник СБУ розповів про втрати ЗСУ у наступі
commentss НОВИНИ Всі новини

Полковник СБУ розповів про втрати ЗСУ у наступі

За словами Романа Костенка, окупанти залучили всі свої сили для утримання території у районі Сєвєродонецька та Лисичанська.

3 жовтня 2022, 17:55 comments3139
Поділіться публікацією:

Українська армія зазнає менших втрат під час контрнаступу, ніж окупанти під час оборони. Таку думку в інтерв'ю "24 каналу" висловив полковник СБУ, народний депутат та секретар Комітету ВР з питань нацбезпеки Роман Костенко.

Полковник СБУ розповів про втрати ЗСУ у наступі

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Військовий зазначив, що, захищаючись росіяни, використовують абсолютно все озброєння, яке вони завезли в Україну. Крім військової машини, активно використовує пропагандистська машина. Окупанти намагаються всіма можливими способами посіяти паніку, поширюючи відверте марення про те, що ЗСУ на полі бою залишають своїх поранених солдатів.

"У нас у наступі менше втрат, ніж у них в обороні. Це говорить про майстерність наших солдатів і генералів, як ми наступаємо, як ми бережемо своїх людей, як ми правильно та вміло звільняємо свої території", – зазначив Роман Костенко.

Він додав, після того, як фронт посипався, і росіяни почали відступати, вони щосили намагаються стати в оборону. Саме тому росіяни накопичують дуже великі сили в районі Сєвєродонецька та Лисичанська, оскільки розуміють, що наступного удару ЗСУ можуть завдати супротивника у цих ключових населених пунктах Луганщини.                                              

Читайте також на порталі "Коментарі" — насичена кінцівка вересня та початок жовтня: як події вплинуть на Україну.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Росії мобілізація продовжує розхитувати суспільство. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли, чи є загроза для путінського режиму – чого це може призвести.                                                                




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

3 жовтня 2022, 20:36

Віртуально - сами здобутки.


Новини