Головна Новини Суспільство Війна з Росією Politico назвало три фактори, які покажуть, чи вдасться Україні перемогти у 2025 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Politico назвало три фактори, які покажуть, чи вдасться Україні перемогти у 2025 році

У 2024 році Україні потрібно провести хорошу підготовку та утримати ворога

23 лютого 2024, 15:55
Поділіться публікацією:

Стратегічним завданням України у 2024 році "протриматиметься" – з надією, що у 2025 році можна буде знову спробувати розбити окупантів на своїй території, деокупувавши її. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в аналітичній публікації видання Politico.

Politico назвало три фактори, які покажуть, чи вдасться Україні перемогти у 2025 році

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Журналісти зазначають, що жоден із опитаних ним аналітиків не наважився надати точний сценарій на 2024 рік, але всі погодилися, що три фундаментальні чинники визначатимуть траєкторію розвитку наступних місяців: дефіцит озброєнь та живої сили у ЗСУ, перевага Росії в артилерії та її безперервні наземні атаки, дефіцит протиповітряної оборони та ракет великої дальності у ЗСУ.

На підтвердження цього видання зазначає, що після захоплення Авдіївки росіяни не зупинилися та намагаються атакувати знову, зокрема на Запоріжжі. Росія здатна наступати, тому що її мало хвилюють життя своїх солдатів, зазначає Politico.

"Критичним фактором є здатність України створити вигідні оборонні позиції", — сказав на це чинний офіцер Бундесверу, який вирішив залишитися анонімним.

Журналісти також вказують на суттєве зростання військового виробництва в самій Росії та масштабні постачання боєприпасів, дронів-камікадзе та балістичних ракет від Ірану та КНДР. І все це – на тлі перебоїв із постачанням західної зброї в Україну.

Окремою проблемою для України видання називає необхідність додаткової мобілізації, що є малопопулярним рішенням.

"Ще однією проблемою для України є збереження віри. Песимізм значною мірою пояснюється тим фактом, що поставки допомоги сповільнилися в останні місяці", – йдеться у публікації.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ключові висновки напередодні другої річниці Великої війни: чого чекати далі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Партия 5.10

23 лютого 2024, 22:10

Нашому теля та Вовка зьисты


Новини