Головна Новини Суспільство Війна з Росією Політична гризня лише шкодить: The Economist видав нову резонансну статтю про Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Політична гризня лише шкодить: The Economist видав нову резонансну статтю про Україну

The Economist написав про політичні розбіжності у Києві та падіння рейтингу Зеленського

29 листопада 2023, 10:40 comments2270
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", видання "The Economist" опублікувало новий матеріал, в якому йдеться, що паралельно зі похмурою реальністю окопної війни стає все більш напруженим "політичне поле битви" у Києві, президент Володимир Зеленський бачить конкурента у головнокомандувачі ЗСУ Валерія Залужного, а політична гризня шкодить Україні.

Політична гризня лише шкодить: The Economist видав нову резонансну статтю про Україну

Зеленський та Залужний. Фото з відкритих джерел

"Коли Росія почала своє вторгнення в лютому 2022 року, конкурентна політика впала в сплячку. Вона повернулася, коли екзистенційна загроза для України зменшилася наприкінці того ж року. Опозиційний народний депутат Ярослав Железняк каже, що все ще існує "широка згода" щодо фундаментальних питань національної безпеки. Але один із відомих депутатів у власній партії президента каже, що штовханина вже зробила Україну "нестабільною", – йдеться у матеріалі "The Economist".

Автори матеріалу зазначають, що помилки робляться "з усіх боків", а спроби президента "централізувати процес ухвалення рішень" та "придушити інакодумство" мають протилежний ефект".

За даними британського видання, тріщини з'явилися не лише на політичних лініях, а й між військовим та політичним керівництвом.

"Відносини між президентом Володимиром Зеленським та його головнокомандувачем Валерієм Залужним вважаються жахливими", — пише ЗМІ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — народний депутат (фракція "Слуга народу"), заступник голови парламентського комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Мар'яна Безуглая закликала до відставки головнокомандувача ЗСУ генерала Валерія Залужного. Нібито за те, що він не надав плану задуму дій ЗСУ на 2024 рік. Дії Безуглої викликали масу критики в соцмережах, зокрема з боку військових. Про що говорять заяви Безуглої? Як ситуація може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини