Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Покращення" по-російськи. На Луганщині окупанти скасували всі пільги для школярів
commentss НОВИНИ Всі новини

"Покращення" по-російськи. На Луганщині окупанти скасували всі пільги для школярів

Без пільг залишилися школярі і студенти

4 вересня 2024, 21:10
Поділіться публікацією:

На тимчасово окупованій Луганщині російські загарбники залишили без пільг школярів і студентів.

"Покращення" по-російськи. На Луганщині окупанти скасували всі пільги для школярів

Росіяни позбавили пільг школярів в окупації. Фото з відкритих джерел

"Насамперед йдеться про проїзд у громадському транспорті. Доїхати до місця навчання діти зможуть, оплативши повну вартість проїзду. Найдешевша послуга з перевезення пасажирів у тимчасово окупованому Луганську становить 20 російських рублів. Тому батькам дітей, які не мають можливості навчатися поруч із домом, доведеться внести у свій перелік видатків додаткові витрати. Або ж – до школи пішки", — повідомляє Центр національного спротиву.

Центр спротиву попередив окупантів та колаборантів, які допомагають впроваджувати людиноненависницьку політику на теренах України, що відповідальність за злочини неминуче настане. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп звинуватив владу України в приховуванні кількості загиблих на російсько-українській війні. Трамп знову заявив, що у випадку перемоги на виборах укладе угоду про припинення війни в Україні. Після цього він сказав, що кількість загиблих на війні "значно вище, ніж вважають люди".

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що на Покровському напрямку настала певна стабілізація фронту. Вона пов'язана з перегрупуванням військ РФ, які не можуть одночасно просуватися на Покровськ та Селідово, розповів офіцер ЗСУ Микола Мельник. "Противник спробує атакувати Українськ, щоб убезпечити фланг угрупуванню військ, що буде й далі атакувати вздовж західного берегу річки Вовча, оточуючи наші бригади, які боронять Україну між річкою Вовча та Невельським. Вся ширина цього клаптика складає 10 км, тобто дістається мінометами і Fpv з трьох сторін, що робить оборону цієї території доволі складною", — наголосив він.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини