Головна Новини Суспільство Війна з Росією «Погляньте на Одесу, пане Джонсоне!»: Туск різко звернувся до спікера Палати представників США
commentss НОВИНИ Всі новини

«Погляньте на Одесу, пане Джонсоне!»: Туск різко звернувся до спікера Палати представників США

Дональд Туск різко звернувся до спікера Палати представників США через Україну

16 березня 2024, 16:14 comments4191
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск емоційно звернувся до спікера Палати представників США Майка Джонсона через блокування допомоги Україні, що тривало. Як передає портал "Коментарі", свою думку Туск опублікував у Twitter (X).

«Погляньте на Одесу, пане Джонсоне!»: Туск різко звернувся до спікера Палати представників США

Дональд Туск. Фото: з відкритих джерел

"Погляньте на Одесу, пане Джонсоне! Скільки ще аргументів вам потрібно, щоб ухвалити рішення?", — звернувся польський прем'єр.

Таким чином Дональд Туск закликав спікера Майка Джонсона нарешті ухвалити рішення про фінансування допомоги Україні.

Зазначимо, речник Палати представників США Майк Джонсон, який продовжує гальмувати допомогу Україні, у спілкуванні з сенаторами-республіканцями заявив, що буде підготовлено новий проект для підтримки нашої країни. Але в суттєво іншому вигляді, ніж схвалений у лютому Сенатом. У Білому домі вже дали зрозуміти, що саме сенатський законопроект добре відповідає потребам оборони України, а також потребам оборони Ізраїлю та іншим питанням національної безпеки США у всьому світі. Чим все може обернутися для України, США та Джонсона з його покровителями? Як події можуть розвиватись далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Інституті вивчення війни вважають, що нинішня лінія фронту може стати дуже вразливою. Причиною цього є дефіцит боєприпасів і військового обладнання, що наростає, який викликали затримки допомоги зі США. Цим можуть скористатися окупаційні війська для раптового та несподіваного прориву.

Також видання "Коментарі" повідомляло – підсумки переговорів Франції, Німеччини та Польщі: що могло залишитись без розголосу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини