Головна Новини Суспільство Війна з Росією Подяка за зраду: окупанти роздають колаборантам житло українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Подяка за зраду: окупанти роздають колаборантам житло українців

Житло роздають зрадникам, які пішли на службу в армію РФ

28 жовтня 2024, 21:52
Поділіться публікацією:

На тимчасово окупованих територіях України російські загарбники роздають захоплене житло зрадникам, які підписали контракт зі ЗС РФ.

Подяка за зраду: окупанти роздають колаборантам житло українців

РФ посилює терор в окупації. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, житло роздають як “службове”, тобто для тимчасового користування, а не на постійній основі.

Зазначається, що майно надають зрадникам, які не мають нерухомості. Заселяють зрадників у квартири українців, які втекли від окупації.

У Центрі спротиву зауважили, що виплати за укладання контракту зі ЗС РФ для зрадників на тимчасово окупованих територіях суттєво менші, ніж в інших російських регіонах. Таке відношення пояснюється тим, що життя зрадників для Кремля нічого не коштує.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські загарбники окупували місто Гірник на Покровському напрямку, повідомив військовий з позивним "Мучний". "Покровський напрямок: ворог зміг забрати весь Гірник під свій контроль. У місці ще залишаються наші козаки у підвалах, доля яких невідома. Інші, хто зміг, відійшли до Курахівки, за яку вже починаються бої", — повідомив військовослужбовець.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що зустріч генерального секретаря ООН Антоніу Гутерріша з Володимиром Путіним суперечать лінії ООН щодо підтримки роботи Міжнародного кримінального суду, заявив постійний представник України при ООН Сергій Кислиця. Він процитував фрагмент рекомендацій щодо потенційних зустрічей представників секретаріату ООН з особами, щодо яких МКС видав ордер на арешт. Відповідні вказівки затвердив попередник Гутерріша на посаді Пан Гі Мун. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини