Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Покровському напрямку погіршується ситуація: росіяни захопили ще одне місто
commentss НОВИНИ Всі новини

На Покровському напрямку погіршується ситуація: росіяни захопили ще одне місто

Ворог захопив місто Гірник поблизу Покровська

сьогодні, 00:15
Поділіться публікацією:

Російські загарбники окупували місто Гірник на Покровському напрямку, повідомив військовий з позивним "Мучний".

На Покровському напрямку погіршується ситуація: росіяни захопили ще одне місто

Росіяни наступають на Покровськ. Фото з відкритих джерел

"Покровський напрямок: ворог зміг забрати весь Гірник під свій контроль. У місці ще залишаються наші козаки у підвалах, доля яких невідома. Інші, хто зміг, відійшли до Курахівки, за яку вже починаються бої", — повідомив військовослужбовець "Мучний".

За його словами, в українських підрозділах відчувається дизмотивація.

"У солдатів немає бажання триматися через недбалість командирів, які нічого не роблять, щоб згуртуватися та дати бій. І справа зовсім не в засобах та людях, а в небажанні це робити. Якщо так продовжуватимуться, то через кілька днів росіяни захоплять Курахівку", — розповів він.

Він також повідомив, що у Селидовому всі висоти вже контролюють росіяни та тривають бої за одноповерхові будівлі на заході міста.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські загарбники проводять агресивну мобілізацію на тимчасово окупованих територіях України. Зазначається, що особливу увагу окупанти приділяють молодим чоловікам. Представники окупаційної “влади” запитують про їхню діяльність, місце роботи та ставлення до "спеціальної військової операції". Якщо людині не вдається уникнути настирливих рекрутерів, вона змушена вислуховувати лекцію про “патріотизм” та “переваги” служби в армії РФ. 

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що Захід не проти повторити в Україні сценарій, який було реалізовано в Грузії, вважає політолог Тарас Загородній. "Більшість західних партнерів, зокрема Вашингтон і Берлін, дивляться на Україну з німим запитанням: "Коли ви вже нарешті здохнете для того, щоб ми знову могли нормально спілкуватися з Путіним та повернутися до довоєнного стану відносин з РФ?". Команда Джо Байдена у випадку з Україною хоче повторити історію з Грузією. Як ми знаємо, Захід фактично вибачив Росії вторгнення в Грузію у 2008 році, а Барак Обама після анексії грузинських територій їв гамбургери з Дмитром Медведєвим", — сказав він.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини