Головна Новини Суспільство Війна з Росією Подробиці нових ударів ЗСУ: які цілі вражені
commentss НОВИНИ Всі новини

Подробиці нових ударів ЗСУ: які цілі вражені

Нашими захисниками збиті 2 ворожі розвідувальні БПЛА типу "Орлан-10" і знищено БПЛА "Supercam"

15 травня 2023, 08:50
Поділіться публікацією:

Українські захисники за добу зробили нові успішні удари по позиціях окупантів. Як передає видання "Коментарі", про це зазначає Генштаб ЗСУ у ранковому зведенні.

Подробиці нових ударів ЗСУ: які цілі вражені

Авіація. Фото: з відкритих джерел

Йдеться про 17 ударів українською авіацією по районах зосередження особового складу та військової техніки супротивника.

Також нашими захисниками збито 2 ворожі розвідувальні БПЛА типу "Орлан-10" і знищено БПЛА "Supercam".

Підрозділи ракетних військ та артилерії вразили пункт управління, шість районів зосередження живої сили, чотири артилерійські підрозділи на вогневих позиціях, один засіб протиповітряної оборони та ще 7 важливих цілей противника.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю представникам італійських ЗМІ під час офіційного візиту до Італії наголосив, що чинний лідер держави-агресора Володимир Путін своїм перебуванням на посаді президента та продовженням своєї політики все більше ізолює РФ від цивілізованого світу. Сам Путін тим часом всіляко намагається зупинити втечу росіян із країни. Які, найімовірніше, перспективи путінського режиму в найближчому майбутньому? Які чинники наблизять його падіння? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – другий тиждень травня видався для України сповненим як позитивних, так і негативних подій. ВСУ почали відсувати супротивника в Бахмуті, викликавши істерику серед російських найманців та пропагандистів. У свою чергу, країна-агресор продовжує завдавати ракетних та дронових ударів. Було також чимало важливих політико-дипломатичних моментів. Експерти проаналізували їх спеціально для видання "Коментарі".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини