Головна Новини Суспільство Війна з Росією Подоляк заявив, що Угорщина кардинально змінить свою проросійську позицію
commentss НОВИНИ Всі новини

Подоляк заявив, що Угорщина кардинально змінить свою проросійську позицію

Угорщина змінить свою проросійську позицію на 180 градусів

30 вересня 2022, 20:43 comments1001
Поділіться публікацією:

У разі перемог України країна-соратниця Кремля кардинального змінить свою позицію і тоді підтримає вступ України до НАТО. Таку заяву зробив радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк під час його виступу в ефірі національного телемарафону.

Подоляк заявив, що Угорщина кардинально змінить свою проросійську позицію

Михайло Подоляк (фото з відкритих джерел)

"Щойно наші перемоги диктуватимуть ультиматуми Росії на переговорах, Угорщина змінить свою проросійську позицію і підтримає наш вступ до НАТО", — сказав Подоляк.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те,  навіщо Кремль поспіхом анексує 4 українські області. Росія у прискореному темпі запустила процес анексії нових територій України. Політолог, експерт аналітичного порталу "Слово і Справа" Валентин Гладких вважає, що саме успіхи ЗСУ, які проводять ефективні контрнаступальні дії, підштовхнули Путіна до оголошення в РФ мобілізації (що свідчить про визнання Кремлем провалу так званої СВО) та "псевдореферендумів" зі спробами подальшої анексії. Втім, продовжує він, такі кроки РФ є абсолютно безглуздою затією, яка нічого не змінює. Адже всі ці території залишаються у тому самому статусі після цього дійства, як і до нього. А саме – тимчасово окуповані території України. Головне, на думку експерта, позиція України, яку чітко висловив президент Зеленський, повністю збігається з позицією цивілізованого світу – всі ці землі є тимчасово окупованими територіями – і наша країна має повне право звільняти їх від російських загарбників, використовуючи всі наявні інструменти. Потенційно росіяни можуть спробувати провести там примусову мобілізацію на зразок тотальної могилізації у так званих "ЛДНР". І/або використовувати як підставу для захисту своєї "суверенної території".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини