Головна Новини Суспільство Війна з Росією Подоляк запевняє, що втрати Росії вищі ніж офіційна статистика та назвав цифру (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Подоляк запевняє, що втрати Росії вищі ніж офіційна статистика та назвав цифру (ВІДЕО)

Михайло Подоляк вважає, що Генштаб України подає не повну статистику втрат Росії та заявив, що у війні з Україною було ліквідовано 110-120 тис. росіян.

15 грудня 2022, 14:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Радник голови Офісу президента України Володимира Зеленського Михайло Подоляк заявив, що реальні втрати росіян вищі, ніж публікує Генштаб України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю Михайла Подоляка для 24 каналу.

Подоляк запевняє, що втрати Росії вищі ніж офіційна статистика та назвав цифру (ВІДЕО)

Радник президента України Михайло Подоляк. Фото з відкритих джерел

Михайло Подоляк вважає, що втрати росіян математично більші, адже те, що подає Генштаб України – це втрати міністерства оборони РФ, тобто мобілізовані особи або контрактна армія. Але на війні за Росію воюють і інші особи.

"Наприклад, не контрактовані особи – це зеки, які мають відношення до Вагнера. Це окрема цифра, яка не йде до втрат Міноборони", — говорить Михайло Подоляк.

Також український політичний діяч запевнив, що окремо рахують втрати Росгвардії, яка займається каральними операціями. Тому на погляд Подоляка цифра втрат Росії є вища.

"Вже є більше 100 тисяч, може 110-120 тисяч загалом", — вважає радник голови Офісу президента України.

Переглянути відео з Михайлом Подоляком, який запевняє, що втрати Росії вже досягнули 100 тис. осіб можна нижче:

Станом на 15 грудня втрати особового складу Росії за даними Генштабу становлять понад 96,5 тис.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Польща не підписала пакет угод ЄС, в який входила макрофінансова допомога для України в розмірі 18 млрд євро. Раніше проти такої допомоги накладала право вето політичне керівництво Угорщини.

Також "Коментарі" писали про неанонсовану військову техніку, яку помітили на українському фронті. Ним виявився центр управління вогнем артилерії Beobachtungspanzer, який виготовляли в Німеччині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини