Головна Новини Суспільство Війна з Росією Подарунок на вибори для Путіна: ЗМІ назвали українське місто, яке РФ хоче захопити до березня
commentss НОВИНИ Всі новини

Подарунок на вибори для Путіна: ЗМІ назвали українське місто, яке РФ хоче захопити до березня

Росія сконцентрувала близько 500 танків, більше 600 бойових машин та близько 40 тисяч солдатів

4 лютого 2024, 22:20
Поділіться публікацією:

РФ  скупчила неподалік  Куп’янська   озброєння у великій  кількості  та військових, щоб  перейти в  наступ та  ще раз   загарбати місто до березня 2024 року.

Подарунок на вибори для Путіна: ЗМІ назвали українське місто, яке РФ хоче захопити до березня

Бої на Куп'янському напрямку (фото з відкритих джерел)

Про це  інформує  Forbes.

"РФ планує до березня 2024 року повністю захопити Донецьку та Луганську області та частину Харківської області до річки Оскіл", – наводить медіа  заяву Українського центру оборонних стратегій.

Як далі зазначено, на  лінії фронту неподалік Куп'янська  РФ накопичила  майже  500 танків, більше 600 бойових машин та близько 40 тисяч солдатів.

В публікації пояснюють, що цього року в березні  "Росія "проголосує" за "президента" на всенародних "виборах". При цьому,  далі наголошується, що "насправді Володимир Путін є єдиним реальним кандидатом, який зберігатиме свій жорстокий диктаторський контроль над Росією та російською агресивною війною в Україні. А шматочок Харківщини був би подарунком Путіну на день виборів від російської армії в Україні".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ЗСУ перебувають "у режимі глибокої оборони". В той час як в Офісі президента України дотепер мають сумніви, чи  лишиться головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний на своїй посаді, один з військових, які,  можливо, могли його замінити, надав  стислий, але чіткий  аналіз ситуації, з якою стикаються  бійці на фронті.

Зокрема, як говорить  командувач Сухопутних військ Олександр Сирський, "оперативна обстановка залишається напруженою". При цьому він не посилавсь на повідомлення, що глава держави  Володимир Зеленський має намір  повідомити про звільнення Залужного з причин  розбіжностей  щодо того, що  країні  треба  зробити для перемоги у війні після поразки контрнаступу.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини