Головна Новини Суспільство Війна з Росією Почнеться військова операція: у Меджлісі зробили нову заяву щодо звільнення Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Почнеться військова операція: у Меджлісі зробили нову заяву щодо звільнення Криму

У Меджлісі підтвердили, що Крим звільнятимуть різними шляхами

13 липня 2024, 12:10
Поділіться публікацією:

Доки в Україні триває повномасштабна війна анексований Крим можуть звільнятимуть різними шляхами, в тому числі, військовим. Як інформує портал "Коментарі", таку думку в інтерв'ю "Крим.Реалії" висловив колишній політв'язень, дисидент, журналіст, перший заступник очільника Меджлісу кримськотатарського народу Наріман Джелял.

Почнеться військова операція: у Меджлісі зробили нову заяву щодо звільнення Криму

Крим. Фото: з відкритих джерел

Перший заступник очільника Меджлісу зауважив, що деокупація Криму "буде важкою", і не можна говорити, що вона буде лише політичною чи дипломатичною.

"…Крим звільнятимуть різними шляхами. І, в тому числі військовим шляхом. І треба бути готовими. І треба розуміти, що будуть жертви. І тому треба для себе з'ясувати, як діяти, коли почнеться ця військова операція", — сказав співбесідник.

Екс-політв'язень також звернувся до мешканців півострова. Він закликав всіх бути дуже уважними і врешті решт зрозуміти, що, доки півострів знаходиться під окупацією життя там ненормальне. А тому вже зараз потрібно готуватися до того, що буде, а саме – готувати валізи, запаси, якісь необхідні речі, які допоможуть у разі військової операції. 

"Відбудеться вона (військова операція – ред.) чи ні – будьте до неї готові. Скоріш за все, вона відбудеться…", — підсумував Джелял.

Читайте також на порталі "Коментарі" — росіяни, які незважаючи ні на що збираються на відпочинок в анексований Крим мають ще раз подумати про свої дії та наміри. Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону зазначив речник Військово-морський сил Дмитро Плетенчук

"Ми попереджаємо, що в Криму багато військових об'єктів і поки вони там є – ніхто в спокою їх там не залишить. Тому робіть висновки, будь ласка, і ухвалюйте відповідні рішення, які допоможуть зберегти життя і здоров'я", – сказав Плетенчук.

Також видання "Коментарі" повідомляло — рятуйтеся, хто може: у Криму зафіксували ЗРК "Тор" у небезпечному для відпочиваючих місці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини