Головна Новини Суспільство Війна з Росією Більше попереджень не буде: в Україні звернулися до туристів, які зібралися до Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Більше попереджень не буде: в Україні звернулися до туристів, які зібралися до Криму

У ВМС звернулися до російських туристів в окупованому Криму

1 липня 2024, 16:38 comments3843
Поділіться публікацією:

Росіяни, які незважаючи ні на що збираються на відпочинок в анексований Крим мають ще раз подумати про свої дії та наміри. Як інформує портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону зазначив речник Військово-морський сил Дмитро Плетенчук. 

Більше попереджень не буде: в Україні звернулися до туристів, які зібралися до Криму

Відпочинок у Криму. Фото: з відкритих джерел

"Вчора (30 червня – ред.) було достатньо порожньо на пляжах, незважаючи на вихідний. Але так само після кожного чергового перекриття мосту можна спостерігати чергу з легковиків на в'їзд. Тому можна сказати, що, по-перше, не до всіх дійшло. По-друге, слід зазначити, що виживає ця галузь в Криму досить часто за рахунок бюджетників, яким ці подорожі просто купує їхнє підприємство або бюджет. Тому наповнюють вони туристами Крим в адміністративно-командний спосіб", – пояснив Плетенчук.

Також речник ВМС дав пораду російським туристам, які продовжують їздити на територію тимчасово окупованого півострова на відпочинок.

Дмитро Плетенчук зауважив, що така ж порада, як і тим, хто протягом останніх десяти років туди переїхав, вважаючи, що Крим – це територія Російської Федерації. Порада лише одна – залишати українську територію якомога швидше. 

"Ми попереджаємо, що в Криму багато військових об'єктів і поки вони там є – ніхто в спокою їх там не залишить. Тому робіть висновки, будь ласка, і ухвалюйте відповідні рішення, які допоможуть зберегти життя і здоров'я", – сказав Плетенчук.

Він також прокоментував нещодавній момент зі збиттям ракети, після якого уламки впали на пляж у Севастополі. Тоді, нагадаємо, внаслідок падіння уламків загинуло четверо людей, ще понад 100 отримали поранення. 

"Тут можна зробити один висновок – це падіння уламків. Якщо це була б цілеспрямована атака, як про це розповідають російські пропагандисти, то кількість жертв там була б значно більшою. З тих даних, які є в мережі, які опублікували самі росіяни, можна лише побачити деталі ракети протиповітряної системи РФ, вона унікальна, у нас на озброєнні таких в принципі немає", – прокоментував Плетенчук.

Читайте також на порталі "Коментарі" — рятуйтеся, хто може: у Криму зафіксували ЗРК "Тор" у небезпечному для відпочиваючих місці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини