Головна Новини Суспільство Війна з Росією Побили до втрати свідомості: на Черкащині люди у військовій формі накинулися на чоловіка (ВіДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Побили до втрати свідомості: на Черкащині люди у військовій формі накинулися на чоловіка (ВіДЕО)

Чоловіки у військовій формі тримали мешканця за шию і вдарили кулаком в голову

12 червня 2023, 22:50 comments11911
Поділіться публікацією:

На Черкащині   працівники ТЦК побили  місцевого жителя до того, що він втратив свідомість. Опісля  військові почали тягнути  черкащанина асфальтівкою. Відеоролик про це вже оприлюднили в соціальних мережах.

Побили до втрати свідомості: на Черкащині люди у військовій формі накинулися на чоловіка (ВіДЕО)

У Черкаській області люди у військовій формі побили чоловіка (ілюстративне фото з відкритих джерел)

Повідомляють, що  працівники ТЦК затиснули  містянина в шортах до дерев'яної  огорожі. Один зі  співробітників ТЦК  притримував його  біля шиї,  інший його колега влупив свою жертву кулаком в голову.

Після  такого удару  черкащанин  втратив свідомість і рухнув на землю. Військові, які були  у формі та зі зброєю, потягнули побитого городянина  асфальтовою доріжкою.

Як інформує ТСН.ua , поліція Черкаської області підтвердила, що такий інцидент мав місце. До  правоохоронців звертались і зі швидкої.

"Було два повідомлення — від швидкої та від відвідувачів закладу, але докладніше ситуацію можуть прокоментувати в обласному ТЦК", — кажуть  поліціянти.

За словами прессекретаря  Черкаського обласного ТЦК Аліни Кривошеї, тепер встановлюють  всі обставини.

"Зараз з'ясовуються обставини, працюють наші офіцери. Згодом зможемо прокоментувати", — розповіла Кривошея.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали по те, що у Черкасах троє працівників ТЦК побили цивільного через повістку. В місті Черкаси -  скандальна ситуація з причини  побиття мешканця міста  працівниками Територіального центру комплектування. В соцмережах оприлюднений  відеоролик, де  стверджується, що  представники ТЦК  побили черкащанина  після того, як намагались вручити останньому повістку. На відеоролику відзнято, як військові  говорять з цивільним.  За кілька секунд вже виникла бійка. На відео не можна встановити, хто став ініціатором бійки, але добре видно, як один з  військових  вдарив  містянина в голову. Його колеги тримали  чоловіка за руки, а коли він  вже лежав на землі, то його вдарили ще раз  ногою в голову.

 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини