Головна Новини Суспільство Війна з Росією Плювок в обличчя військових: розвідник заявив, що блогерка передала на фронт неробочу техніку
commentss НОВИНИ Всі новини

Плювок в обличчя військових: розвідник заявив, що блогерка передала на фронт неробочу техніку

Український розвідник з позивним "Прометей" заявив, що техніка, яку передала Верба, непридатна

26 жовтня 2023, 22:50
Поділіться публікацією:

Молода  і скандальна блогерка  Юлія Верба, яка  вихвалялась  дорогими  покупками, звинувачують, що вона перегнала на лінію  фронту непридатні авто.

Плювок в обличчя військових: розвідник заявив, що блогерка передала на фронт неробочу техніку

Блогерка Юлія Верба (фото з відкритих джерел)

Як інформує Обозреватель, згадувана блогерка, яка раніше казала, що надає  допомогу ЗСУ, але тихо,  на цей раз підсобила так, що про це  говорять всі   українці.

При цьому, як  зазначив  розвідник з позивним "Прометей",  Юлія Верба  відправила авто  на фронт,  оприлюднивши в мережі їх   фотографії. "Прометей"  каже, що  ці автомобілі Верби   непридатні для використання, і називає цей вчинок   "плювком в обличчя військових".

Військовий дотримується думки, що Верба  робить такі  "благодійні" вчинки виключно "заради хайпу". Розвідник висловлюється, що передавати "таке" військовим на допомогу – це сором", —  цитує його видання.


Плювок в обличчя військових: розвідник заявив, що блогерка передала на фронт неробочу техніку - фото 2

Тут  також цитують  слова військовослужбовця: "Привезти якісь "корчі"... Мало того, я розумію, якби це були якісь іномарки тощо, але це "корчі" часів СРСР".

Як стверджує "Прометей", це плювок військовим в обличчя.

"Але не тільки від неї. Багато українців зараз плюють в обличчя військовим України. Верба цьому показник. Я не кажу про всіх. Але давайте реально подивимося на ситуацію. Багато хто навіть не знає, що таке "Азовсталь". Капець. Молоді люди, які постійно сидять в інтернет-ресурсах, вони не знають за "Азовсталь", вони не знають про ситуацію на сьогодні. І не хочуть дізнаватися. Тому що вони "живуть", –  висловлює своє обурення  військовослужбовець.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що українська 20-річна блогерка роздратувала мережу "понтами" за 10 мільйонів. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини