Головна Новини Суспільство Скандали Українська 20-річна блогерка роздратувала мережу "понтами" за 10 мільйонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська 20-річна блогерка роздратувала мережу "понтами" за 10 мільйонів

Блогерка Верба похизувалася тим, що купила нову машину

10 липня 2023, 22:50 comments1145
Поділіться публікацією:

Одна з українських блогерок Юлія Верба хвалиться тим, що  придбала нове  авто. Блогерка оприлюднила   фото та відеоролик  з новою  машиною, яка, за оцінками, може  коштувати до 10 мільйонів гривень. Вона ще й зробила  наголос, що ось має зараз таку можливість  купити  авто просто з салону, пише "УНІАН"

Українська 20-річна блогерка роздратувала мережу "понтами" за 10 мільйонів

Блогерка Верба (фото з відкритих джерел)

"Тепер Юлічка Верба рухається на потужному апараті. Колись я не могла дозволити собі новий айфон, а зараз можу дозволити собі купити найновішого Мерседеса з салону. Мрійте, працюєте і все буде!", — радіє з приводу нової покупки Юля Верба.

Дівчина  вже другий день все тішиться в соціальних мережах своїм новим  авто. . Вона виставляє на власних сторінках в  Instagram дописи та Stories про авто. Але, користувачі мережі сприймають  всі ці вихваляння негативно.

Залишаючи  коментарі. користувачі  нагадують, що "понти"  блогерки ціною в 10 мільйонів  виглядають дуже недоречно, тому що в країні  продовжується повномасштабна війна. Також люди зазначають наступне:

  • "500-тий день повномасштабного вторгнення в Україну... Юлічка захотіла саме сьогодні святкувати покупку машинки. Жодної "сторіз" про те, що вона хоча б пам'ятає, який сьогодні день, віддати шану воїнам, подякувати...  Це для неї не важливо. Такого бидла я ще не бачила, гроші розум засліпили"
  • "Це в той момент, коли дівчата хоронять чоловіків? Коли хлопці приходять з фронту без ніг? Коли батьки хоронять дітей, який вбила війна? Коли люди просто залишилися без даху над головою… Немає слів"

При цьому,  блогерка на критичні відгуки ніяк  не відгукується. Верба  "репостить" компліментарні "сторіз" , які адресують друзі та фани, що її вихваляють. Дівчина гордиться  тим, що сама купила  собі  дороге  авто.

Українська 20-річна блогерка роздратувала мережу ”понтами” за 10 мільйонів - фото 2

При цьому, підписники   в соціальних мережах  продовжують  лютувати. На сторінці "Думай-медіа" в Instagram  оприлюднили відеоролик  з блогеркою  Вербою. Тут протиставляють та водночас порівнюють  радість Верби  з важливішими цінностями. Зокрема, у відеоролику  показують  повернених з полону українських захисників, вони дуже  щасливі від того, що зараз мають  просту  можливість бути в рідній  країні  та  поцілувати рідну землю.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що блогерка зробила заяву про українців, які за кордоном розмовляють російською

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини