Головна Новини Суспільство Війна з Росією Пліч-о-пліч з російським солдатом: Арестович шокував форматом нової великої війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Пліч-о-пліч з російським солдатом: Арестович шокував форматом нової великої війни

Олексій Арестович припустив, що Україна та Росія можуть стати союзниками у війні проти Китаю, на боці США

11 серпня 2023, 09:17 comments9863
Поділіться публікацією:

Колишній радник глави Офісу президента Олексій Арестович припустив, що США може бути приготовлена для України погана доля у майбутньому разом із росіянами воювати на боці американців проти Китаю. Як передає портал "Коментарі", своїми міркуваннями Арестович поділився у прямому ефірі журналістки Юлії Латиніної.

Пліч-о-пліч з російським солдатом: Арестович шокував форматом нової великої війни

Олексій Арестович. Фото: з відкритих джерел

Екс-радник глави ОП зазначив, що головною логікою американської зовнішньої політики є так званий трикутник "Пекін-Москва-Вашингтон". І завдання його завжди одне й те саме – або Вашингтон з Пекіном проти Москви. Або – Вашингтон із Москвою проти Пекіна.

Олексій Арестович прогнозує, що попереду на світ чекає велика війна з Китаєм в Азії. На думку експерта, тут немає великого значення, в якій формі вона відбуватиметься – війна за Тайвань чи з якоїсь іншої причини. Але американці всерйоз до неї готуються.

За словами Арестовича, варто уявити — якщо американцям вдасться перетягнути на свій бік Москву в конфлікті з Пекіном, то виходить досить цікава ситуація, а перетягування Москви на бік США — це головна мета американської політики. Ця логіка пояснює все, що відбувається сьогодні з Україною. Зокрема, чому постачання озброєння відбувається з такими запізненнями і в невеликих обсягах.

"Чи усвідомлюєте ви, що в цей момент Україна і Росія стають військовими союзниками? На боці американців – проти Китаю. Це мета американкою зовнішньої політики, яка прямо заявляється. Вони не говорять про те, що Україна та Росія мають стати військовими союзниками, але вони прямо заявляють про свою іншу мету. Чотириходівка… Як пліч-о-пліч з російським солдатом постоїте, повоюєте з Китаєм, подопомагаєте військовій промисловості американців вигравати війну у Китаю?", – зазначив Арестович.

Він додав, тоді складно буде знайти якісь аргументи американцям про те, що ми не готові стати в один лад із росіянами.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Олексій Арестович розкритикував українські "ідеологічні помилки".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини