Головна Новини Суспільство Війна з Росією Плани Кремля щодо України: чого насправді хоче Путін
commentss НОВИНИ Всі новини

Плани Кремля щодо України: чого насправді хоче Путін

Росіяни постійно брешуть, вважає ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман.

21 травня 2024, 21:15 comments1399
Поділіться публікацією:

Військовий експерт, ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман  пояснив, чи зазнали  змін  плани кремлівського режиму стосовно щодо України від початку  війни  та чи задовольнятиме господаря Кремля  не вся Україна, а лише "санітарна зона" і Крим з Донбасом.

Плани Кремля щодо України: чого насправді хоче Путін

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

"Ні, його [Путіна] задовольнить лише вся Україна, а також Польща, Румунія, Болгарія та країни Балтії. Путін же сказав, що треба повернути Варшавський договір, як він був. Тобто його плани не змінилися", — наголосив він під час чату на Главреді.

Військовий  згадав, як за кілька днів до  початку війни  24 лютого 2022 року керівник російського МЗС Лавров і прес-секретар Путіна Пєсков запевнювали, що розмови про війну — це маячня. Але через декілька днів почалось повномасштабна  війна  в Україні.

"Зараз в Росії знову розповідають, що їм потрібна "санітарна зона", бо вони хочуть убезпечити росіян від українських ракет, що з їхнього боку реалізовується ледь не гуманітарна місія. Росіянам не можна вірити, вони постійно брешуть", — завершив  експерт.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Жорін насторожив заявою про ситуацію довкола Сум і попередив про важке літо. Російські терористи накопичують сили на Сумщині, а також перекидають туди резерви, повідомив Максим Жорін. За його словами, кількість російських військових, які концентруються на Сумському напрямку, свідчать про те, що ворог виконує поставлену задача, а саме: зробити все для того, щоб відтягнути сили української армії.

При цьому військовий вважає, що загарбники не зможуть захопити Харків. Втім, за його словами, найймовірніше, наразі таке завдання перед російськими військовими і не стоїть. Проте, він додав, що все ж слід очікувати посилення тиску на позиції Сил оборони. Ворог буде і далі працювати над тим, щоб розтягнути Сили оборони по різним напрямкам та ослабити їх.
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини