Головна Новини Суспільство Війна з Росією Плани Кремля провалилися: окупанти РФ "націлилися" на нове українське місто
commentss НОВИНИ Всі новини

Плани Кремля провалилися: окупанти РФ "націлилися" на нове українське місто

Війська Росії роблять класичну помилку в рамках війни проти України і самі собі ж завдають шкоди, припустив аналітик Ендрю Таннер.

14 липня 2024, 19:05 comments1136
Поділіться публікацією:

 Російські окупанти зазнали невдач у реалізації своїх літніх планів у війні проти України та наразі зосередилися на захопленні Торецька в Донецькій області. На Торецькому фронті ворог активно діє в напрямках Часового Яру, Покровська та Нью-Йорка.

Плани Кремля провалилися: окупанти РФ "націлилися" на нове українське місто

Бої за Торецьк (фото з відкритих джерел)

Системоаналітик Ендрю Таннер, який спеціалізується на аналізі стратегії та оборонної політики, вважає, що головною метою Путіна на поточну літню кампанію є захоплення Торецька.

"Війна Путіна перетворилася на серію паралельних кампаній. Поки росіяни намагаються розхитати українську оборону, вони завдають більшої шкоди власній здатності здійснювати ефективні операції. Резерви перекидаються з фронту на фронт, щоб підтримувати зусилля, навіть якщо вони впираються в стіну. Це класична помилка", — зазначає Таннер.

Він наголосив, що окупанти активно атакують у напрямках Часового Яру, Покровська та Нью-Йорка.

"Схоже, що Путін був змушений відмовитися від своїх початкових планів щодо кампанії літа 2024 року. Звичайно, він не відступає. Його війська переходять до перманентної боротьби всюди, де вони бачать шанс досягти прогресу, в надії зірвати майбутній контрнаступ України. Торецьк є епіцентром наступу: до операцій росіян на півночі та півдні тепер додаються прямі лобові атаки піхоти на укріплений район. Ця стратегія є розширеною версією того, що переважно спрацювало в Авдіївці, оскільки в України не було гаубичних боєприпасів", — уточнив аналітик.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у ЗСУ відповіли, чи справді окупант уже зайшов у ТорецькУкраїнські захисники зараз ведуть бої на околицях міста Торецьк Донецької області. Але всі чутки, які поширюються в мережі про те, що супротивник пробрався до міста, не відповідають дійсності. На сьогоднішній день у місті окупантів немає. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини