Головна Новини Суспільство Війна з Росією План перемоги Зеленського не спрацює: коли насправді настане мир в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

План перемоги Зеленського не спрацює: коли насправді настане мир в Україні

Настання миру не залежить від пори року і бажання президентів, він прийде тільки із поразкою РФ

сьогодні, 08:59
Поділіться публікацією:

Настання миру не залежить ні від пори року, ні від забаганки президентів України, США чи лідера будь-якої іншої союзницької держави, вважає політолог Михайло Басараб.

План перемоги Зеленського не спрацює: коли насправді настане мир в Україні

Мир в Україні

За його словами, мир в російсько-українській війні наступить тільки після фактичної поразки або Росії, або України разом з її союзниками. Інших чинників, які зумовлять мир, не існує, підкреслив експерт.

"Восени чи будь-коли, звичайно, можна підписати щось, що буде називатися миром або перемирʼям. Можна навіть марити виборами навесні 2025 року, як про це почали марити деякі наші західні партнери. Підписати щось можна і марити чимось можна, але кожна така ідея повинна бути реалізована не в уяві, а на реальній землі", — відзначив політолог.

Тож, говорить Басараб, якщо РФ не розвалиться цією осені або до наступної весни, то не буде ні миру, ні виборів, хто б що не підписав або не вирішив на найвищому рівні.

"А якщо хтось і спробує зробити щось у цьому напрямку й назвати це миром або виборами, в нинішніх обставинах отримає прямо протилежний результат. Це гарантовано на 100%", — відзначив експерт.

Насправді, підкреслює Басараб, все працює дуже просто: хочете миру, наближайте перемогу. Це стосується усіх і в Україні, і за кордоном.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що президент Володимир Зеленський зараз знаходиться в США, де має презентувати так званий план перемоги України Байдену, Трампу Гарріс та Конгресу. При цьому західні видання стверджують, що план перемоги Зеленського став більш реалістичним. Зокрема, цей план не передбачає негайного членства України в НАТО, а лише гарантії безпеки для запобігання новому вторгненню. План також передбачає, що Київ утримуватиме свої позиції в Курській області, доки російські війська залишатимуться на українській землі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини