Головна Новини Суспільство Війна з Росією Це не так перемога, як план виживання: The Times розкрив деталі плану Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Це не так перемога, як план виживання: The Times розкрив деталі плану Зеленського

Проаналізувавши план перемоги The Times дійшов висновку, що Володимир Зеленський став реалістом

сьогодні, 08:17
Поділіться публікацією:

Західні партнери закликали президента України Володимира Зеленського надати план перемоги, аби обґрунтувати продовження допомоги українцям у війні проти РФ. Саме його він представить президенту США Байдену у четвер. Цей план не передбачає негайного членства України в НАТО, а лише гарантії безпеки для запобігання новому вторгненню. План також передбачає, що Київ утримуватиме свої позиції в Курській області, доки російські війська залишатимуться на українській землі. Як передає портал "Коментарі", про це пише рейтингове видання The Times.

Це не так перемога, як план виживання: The Times розкрив деталі плану Зеленського

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента України

Автори матеріалу зазначають, крім того, план передбачає надання сучаснішого озброєння для забезпечення постійного стримування російського просування та досить солідних сум західного фінансування для відновлення зруйнованої інфраструктури та оздоровлення пошкодженої економіки України.

"Це не так перемога, як план виживання – Зеленський став реалістом. Невідомо, наскільки Путін може поступитися, але ясно, що Україна має продовжувати боротися. Якщо ні, то Захід теж буде у програші", – йдеться у матеріалі.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Володимир Зеленський зробив заяву про закінчення війни: до чого тут Курська операція.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент України Володимир Зеленський на полях Генасамблеї ООН зустрівся із двопартійною делегацією Конгресу США. Сторони обговорили ситуацію на фронті та План перемоги.

У повідомленні Офісу президента йдеться, що на зустрічі були присутні члени Сенату Бен Кардін, Ден Салліван, Крістофер Мерфі та член Палати представників Грегорі Мікс.

"Ми вдячні за підтримку обом партіям і обом палатам Конгресу США, президенту Байдену. І, звичайно, ми тут, щоб подякувати вашому народу", — заявив Володимир Зеленський.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини