Головна Новини Суспільство Війна з Росією План перемоги може бути відверто слабким: що на це вказує
commentss НОВИНИ Всі новини

План перемоги може бути відверто слабким: що на це вказує

Ймовірно, план перемоги України є відверто слабким, але ніхто не наважується сказати про це, бо його авторами є керманичі країни

сьогодні, 14:46
Поділіться публікацією:

Весь цей пафос та таємничість довкола пустого по суті документа, який називають план перемоги, доводить одну річ, відзначає економіст Павло Вернівський.

План перемоги може бути відверто слабким: що на це вказує

План перемоги

"Скоріш за все, цей план це продукт наших керманичів. Інакше, чого б вони з ним носились, як курка біля першого яйця? В мене нема сумнівів, що його красиво оформили. Дали якихось циферок, даних. Але всі ці дані мали крутитись довкола певних основних меседжів, які були погоджені зверху", — каже експерт.

Окрім того, експерт переконаний, що всі члени команди, хто мав можливість ознайомитись з цим планом, в один голос співали про його геніальність, що в свою чергу переконувало авторів в його неперевершеності.

"І якби ті ж самі люди, які захоплювались цим планом, отримали такі ж самі писульки від когось нижче по рангу, то відправили його б в урну. І сказали б: план досить слабкий. А ось коли такі писульки презентує хтось вище за тебе, то критика може привести до кінця карʼєри. Ось тому в нас така проблема з планами", — додав експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в Україні написали план перемоги у війні. Цей план президент Володимир Зеленський минулого тижня презентував у США Джо Байдену, Камалі Гарріс, Дональду Трампу та обом палатам конгресу. При цьому західні ЗМІ повідомляють, що нібито американських урядовців план не вразив, і вони вважають, що задум України не змінить хід війни.

При цьому самі українці нічого не знають про цей план, окрім загальних фраз на кшталт, що Україні треба отримати дозвіл на удари вглиб РФ західною зброєю і стати членом НАТО. Втім, як повідомив голова Офісу президента Андрій Єрмак, план перемоги України, ініційований президентом Володимиром Зеленським, незабаром буде надано всім співвітчизникам для ознайомлення. Однак не в повному обсязі, оскільки є деякі деталі цього документа, які на сьогодні є закритими.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини