Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського натякнули, що частину деталей плану перемоги приховують від громадськості
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського натякнули, що частину деталей плану перемоги приховують від громадськості

Андрій Єрмак назвав український народ мудрим, тому він із розумінням поставиться до того, що деякі деталі плану перемоги будуть закритими

сьогодні, 07:40
Поділіться публікацією:

План перемоги України, ініційований президентом Володимиром Зеленським, незабаром буде надано всім співвітчизникам для ознайомлення. Однак не в повному обсязі, оскільки є деякі деталі цього документа, які на сьогодні є закритими. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив голова Офісу президента Андрій Єрмак.

У Зеленського натякнули, що частину деталей плану перемоги приховують від громадськості

Андрій Єрмак. Фото: сайт Офісу президента

Глава ОП зазначив, влада не відмовилася від своїх намірів, які декларували ще перед тим, як було оголошено про бажання презентувати план перемоги західним партнерам. Наразі всі пункти плану перемоги будуть представлені українцям, але певні положення документа залишаться засекреченими.

Чиновник зазначив, що деякі етапи плану перемоги мають "чутливий характер", і слід певні деталі поки що тримати в таємниці з метою не розкриття інформації російським загарбникам.

"Все, що стає публічним, чують не тільки у нас у країні, це чує і ворог. І тому, безумовно, деякі деталі цього плану закриті. Але ви знаєте, важливо реалізацію цього плану побачити на ворожій території", — звернув увагу Андрій Єрмак.

Також глава Офісу президента висловив упевненість, що громадяни України зрозуміють необхідність приховування певних аспектів плану перемоги, оскільки український народ "дуже розумний і часто краще за політиків розуміє ситуацію".

Читайте також на порталі "Коментарі" — США як головний партнер Києва уважно вивчають план перемоги України, який представив Джо Байдену український лідер Володимир Зеленський. Також США розглядають "додаткові дії" за потреби. Таку заяву на прес-конференції зробив держсекретар США Ентоні Блінкена, якого цитує "Голос Америки".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини