Головна Новини Суспільство Війна з Росією Пізно схаменулися: дружини іркутських мобіків звернулися з благанням до Путіна.
commentss НОВИНИ Всі новини

Пізно схаменулися: дружини іркутських мобіків звернулися з благанням до Путіна.

Епопея з іркутськими мобіками, які не хотіли йти на штурм українських позицій, набула закономірного продовження.

4 березня 2023, 08:20 comments7493
Поділіться публікацією:

Дружини та сестри російських солдатів, мобілізованих з Іркутської області, зважилися на те, щоб записати відеозвернення до президента РФ Володимира Путіна. На відео жінки просять зробити все можливе, щоб урятувати їхніх чоловіків. Відео активно розпрощаться у соцмережі.

Пізно схаменулися: дружини іркутських мобіків звернулися з благанням до Путіна.

Дружини іркутських мобіків благають врятувати їхніх чоловіків

Дружини та сестри російських солдатів, мобілізованих з Іркутської області, записали відеозвернення до президента РФ Володимира Путіна з благаннями врятувати їхніх чоловіків.

На відео, яке поширилося в соціальних мережах, жінки скаржаться, що іркутських мобілізованих із 1439 полку всупереч обіцянкам відправили на штурм, внаслідок чого вони потрапили в оточення.

Після кількох днів такого становища іркутські мобілізовані змогли вийти на зв'язок із рідними та розповіли, що перебувають в оточенні – під постійним обстрілом, без води та продовольства. За словами жінок, командування забороняє оточеним залишати позиції та не надає жодної підтримки.

"Вже є поранені та загиблі, яких навіть немає можливості забрати з поля бою! Врятуйте тих, кого ще можна врятувати", — звернулися жінки безпосередньо до диктатора Путіна.

Ще на початку оголошеної Путіним мобілізації у місті Усть-Ілімськ Іркутської області 25-річний чоловік розстріляв начальника призовної комісії. Відомо, що стрільця мали мобілізувати.

Прибувши на фронті в Україні, група іркутських мобиків із 1439-го полку із подивом дізналася, що замість обіцяної служби на блокпостах їх планують відправити на штурм українських ДОТів. Мобіки почали записувати відеозвернення з проханнями врятувати їх та відправити до тилу охороняти блокпости.

Проте днями стало відомо, що 1439 р. полк таки відправили штурмувати українські укріплення, внаслідок чого багато хто з іркутських мобиків загинув.

Читайте також на порталі "Коментарі" – чому зимова кампанія виявилася провальною для росіян – які очікування від весни. Експерти детально розібралися у ситуації під час ексклюзивного інтерв'ю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини