Головна Новини Суспільство Війна з Росією Питання глобальної безпеки – покарати державу-терориста Росію: Зеленський звернувся до громадян
commentss НОВИНИ Всі новини

Питання глобальної безпеки – покарати державу-терориста Росію: Зеленський звернувся до громадян

Російські злочинці будуть покарані в світі за злочини в Україні

10 липня 2022, 23:55
Поділіться публікацією:

У вечірньому зверненні президент наголосив, що всіх воєнних злочинців з росії, які віддають накази нищити міста та вбивати цивільних буде притягнуто до відповідальності за злочини проти людства.

Питання глобальної безпеки – покарати державу-терориста Росію: Зеленський звернувся до громадян

Ілюстративне фото з відкритих джерел

"І кожен, хто віддає накази на такі удари, кожен, хто їх здійснює по звичайних наших містах, по житлових районах, вбиває абсолютно свідомо. Після таких ударів убивці не зможуть сказати, що чогось не знали або щось не розуміли… Усі, хто здійснив цей обстріл, інші ракетні удари, усі, хто б’є по наших містах із реактивної артилерії, як на Харківщині, на Запоріжжі, як по Кривому Рогу, як по Сіверську й Вугледару на Донеччині, – усі вони будуть знайдені", — зазначив він та додав, що покарання настало й для німецьких нацистів через роки, кара буде й для росіян.

Наразі ж українські поліціянти та прокурори ретельно фіксують всі злочинів окупантів, збирають докази, проводять документування їх. Над цим працюють іноземні фахівці, юристи, експерти, криміналісти.

"Російський терор давно перетнув ту межу, за якою багатьом у цивілізованому світі стало очевидно, що це питання глобальної безпеки – покарати Росію, державу-терориста, за все зроблене нею проти України й міжнародного правопорядку", — додав президент та зазначив, що проводитиме переговори з країнами Азії, Південної Америки, Африки задля спільної мети — покарання російських воєнних злочинців. 

В Латинській Америці, і в Азії, і в Африці люди мають чути правду про російський терор в Україні. Протягом доби російські літаки здійснили 34 атаки з повітря, тому ніякої "паузи" немає, наша армія продовжує тримати фронт та контратакувати ворога, підкреслив Зеленський.

Як писав портал, опитування показало, як українці ставляться до людей на окупованих територіях та колаборантів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/OP_UA
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини