Головна Новини Суспільство Війна з Росією Пішов активний рух військової техніки через Маріуполь: де росіяни збираються наступати
commentss НОВИНИ Всі новини

Пішов активний рух військової техніки через Маріуполь: де росіяни збираються наступати

Понад 400 одиниць російської техніки пройшло через Маріуполь

21 листопада 2022, 16:37 comments5476
Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому Маріуполі значно пожвавився рух російської техніки. Російські загарбники переганяють великі колони на новий напрямок фронту. Як передає видання "Коментарі", про це в ефірі "24 канали" розповів радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко. За його словами, у понеділок, 21 листопада, у місті помітили рух ворожої колони.

Пішов активний рух військової техніки через Маріуполь: де росіяни збираються наступати

Колона російської техніки. Фото: з відкритих джерел

Петро Андрющенко зазначив, що росіяни почали перекидати ту військову техніку, яка зберігалася на території Маріупольського району, зокрема у Мангуші, а також у Микільському районі.

"Колонна рухалася у напрямку Розівки у Запорізькій області. Це була дуже велика колона – понад 400 одиниць техніки”, – заявив Андрющенко.

За його словами, окупанти дуже розраховують на нову операцію. Вони навіть відключили мобільний зв'язок вздовж усієї дороги, якою рухалася колона, розуміючи, що люди можуть повідомити про пересування техніки супротивника.

"Якщо раніше все це рухалося з Херсона у бік Донецька, то із суботи ми бачимо, що техніка заїжджає з Росії. У неділю колони заїжджали з російської сторони та рухалися у бік Запорізької області – на ділянку фронту у напрямку Розовки, Пологів, Гуляйполя", – підсумував Андрющенко.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Іран вироблятиме дрони в Росії: як цьому завадити – причому тут Китай.

Також видання "Коментарі" повідомляло – глава зовнішньополітичного відомства ЄС Жозеп Боррель заявив, що Євросоюз хоче розширити співпрацю з державами Середньої Азії. У тому числі в ракурсі енергетичних поставок, імпорті критично важливої сировини та нових транспортних коридорів в обхід Росії. Про що говорить ця заява? Наскільки реалістичною є реалізація такого проекту? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини